Dolar 32,2078
Euro 34,9268
Altın 2.472,56
BİST 10.899,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Az Bulutlu
Trabzon
20°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 20°C
Paz 22°C




















Ray Sigorta acentelerine EURO 2024 deneyimi yaşatacak

Ray Sigorta acentelerine EURO 2024 deneyimi yaşatacak
22 Ocak 2024 12:25
78
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Ray Sigorta, 2024'e "UEFA Avrupa Şampiyonası Kasko Kampanyası" ile başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Ray Sigorta acenteleri, 1 Ocak-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirecekleri kasko üretimlerine göre, Almanya'da düzenlenecek UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2024) Türk Milli Takımı'nın Portekiz ve Çekya ile oynayacağı mücadelelerde stattaki yerini alacak.

Acenteler localarında yemek yedikten sonra Avrupa Şampiyonası maçlarını izleme ayrıcalığına sahip olacak, aynı zamanda seyahatleri sırasında farklı organizasyonlarla deneyim yaşayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ray Sigorta Üst Yöneticisi (CEO) Koray Erdoğan, zorlu geçen son iki yılın ardından, 2024'ün hemen başında acentelerine güzel bir kampanyanın haberini vermek istediklerini belirterek "Daha önce de belirttiğimiz gibi acentelerimiz ile aynı hedefe yürümeye ve beraber büyümeye önem veriyoruz. Acentelerimiz ile sürdürülebilir, karlı ve dengeli bir portföy oluşturarak uzun yıllar boyunca iş ortaklığımızın devam etmesi bizim için kıymetli." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, ortak hedefleri doğrultusunda çalışırken bunu daha keyifli hale getirmek adına 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Kasko Kampanyası'nı kurguladıklarını aktararak, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Milli takımımızın, 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası'na katılmak adına grup maçlarında gösterdiği performans bizi gururlandırdı. Umarım, ev sahibi gibi olacağımız Almanya'da düzenlenecek olan turnuvada da başarılı performanslarıyla bize bu gururu yaşatmaya devam ederler. Biz de Ray Sigorta olarak acentelerimiz ile birlikte bu iki önemli maçta milli takımımızı destekleyeceğimiz için çok heyecanlıyız."

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.