Dolar 32,2654
Euro 34,7020
Altın 2.395,08
BİST 10.295,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Açık
Trabzon
19°C
Açık
Per 18°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 17°C




















TFF ve kulüpler, Samsunspor'un 35 yıllık acısını paylaştı

TFF ve kulüpler, Samsunspor'un 35 yıllık acısını paylaştı
20 Ocak 2024 15:30
82
A+
A-

SAMSUN (AA) – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Trendyol Süper Lig ile 1. Lig kulüpleri, Samsunspor futbol takımı kafilesinin 20 Ocak 1989'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirenleri andı.

TFF tarafından yayımlanan anma mesajında, "Bundan 35 yıl önce, 20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor kafilesi karlı bir havada Malatyaspor deplasmanına giderken Havza ilçesinde kaza geçirmiş, Türkiye mateme bürünmüştü. Elim trafik kazasında hayatını kaybeden teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ve takım otobüsü şoförü Asım Özkan'ı saygı ve rahmetle anıyoruz. Türk futbolunu yasa boğan bu olay sonrası kırmızı-beyazlı renklerinin yanına siyahı ekleyen Samsunspor camiasının derin acısını bir kez daha yürekten paylaşıyoruz." denildi.

Beşiktaş Kulübünün paylaşımında, "35 yıl önce bugün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Samsunspor kafilesini saygıyla ve rahmetle anıyoruz." açıklaması yapılırken, Fenerbahçe'nin paylaşımında ise "20 Ocak 1989'da geçirdikleri trafik kazasında vefat eden Samsunspor teknik direktörü, oyuncuları ve takım otobüsü şoförünü rahmetle anıyoruz." ifadesine yer verildi.

Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kocaelispor ve Bandırmaspor kulüpleri de sosyal medya hesaplarından anma mesajı paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.