Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Netgsm, “piyasaya giriş” fiyatlarını duyurdu

Netgsm, “piyasaya giriş” fiyatlarını duyurdu
19 Ocak 2024 18:15
80
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Netgsm, GSM piyasasına giriş yaparken, "mobil paket" fiyatlarını paylaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Netgsm, mobil GSM hizmetlerinde, tüketicilerin faydasına olan ve etkin serbest rekabet dönemini başlatan, yeni bir döneme öncülük ediyor.

Uygun tarifelerden faydalanmak için, diğer GSM şirketlerine abonelikleri bulunanlar numaralarını Netgsm'e taşıyabiliyor ya da NETGSM'den "0510" ile başlayan numara alabiliyor.

Yeni abonelik ve numara taşınması, e-Devlet üzerinden veya akıllı telefonlarla bayiye gitmeden bulunulan yerden yapılabiliyor.

– "Çekim problemi yok"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Netgsm Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal, abonelerinin Turkcell ile aynı baz istasyonlarını kullandıkları için çekim problemi olmadığını belirtti.

Öcal, "Netgsm'in çekirdek şebekesi, santral alt yapısı kendisine ait olup, fiyat ve tarifeler de kendi kararlarını kendisi verdiği için uygun fiyat verilebiliyor. Yüzde 100 yerli sermayeyiz, yazılımlarımızın çoğunu kendi AR-GE merkezimizde 'yerli-milli' geliştiriyoruz. Kendimize özel veri merkezimiz var." ifadelerini kullandı.

Aylık mobil paket fiyatları hakkında da bilgileri paylaşan Öcal, 1 GB internet, 100 dakika konuşma ve 50 SMS'in 29 lira; 4 GB internet, 250 dakika konuşma ve 50 SMS'in 59 lira; 10 GB internet, 500 dakika konuşma ve 50 SMS'in 99 lira; 15 GB internet, 500 dakika konuşma ve 50 SMSin 119 lira; 20 GB internet, 500 dakika konuşma ve 100 SMS'lik paketin ise 149 lira olduğunu aktardı.

Öcal, abone memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için Ankara'daki ekiplerine katılacak tecrübeli yazılımcılar ve müşteri temsilcileri aradıklarını bildirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.