Dolar 32,1950
Euro 35,0861
Altın 2.457,64
BİST 10.298,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















A5 Savunma Sanayii Dergisi 103 bin tiraja ulaştı

A5 Savunma Sanayii Dergisi 103 bin tiraja ulaştı
19 Ocak 2024 12:25
76
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Kasım 2023'te yeniden yayın hayatına başlayan A5 Savunma Sanayii Dergisi, 103 bin tiraja ulaştı.

Dergiden yapılan açıklamaya göre, ilk kez 5 Haziran 1978'te okurları ile buluşan ve Kasım 2023'te yeniden yayın hayatına başlayan A5 Savunma Sanayii Dergisi, 46. yılına 103 bin tirajla girdi.

Açıklamada görüşlerine yer verile A5 Savunma Sanayii Dergisi İmtiyaz Sahibi İpek İpek, Türkiye'de 5 tane savunma sanayisi dergisi olduğunu ve bu dergilerin toplam tirajlarının aylık 20 bini bulduğunu belirterek, A5 Savunma Sanayii Dergisinin önemli okunma sayısına ulaşarak, sektörünün öncü dergisi konumuna geldiğini bildirdi.

Sektörün ilk dergisi olarak yeniden yayın hayatına "merhaba" demeleriyle birlikte okuyucularından yoğun talep gördüklerini kaydeden İpek, "A5 Savunma Sanayii Dergisi, akademik hakem heyeti ile haber, araştırma, tahmin ve yorumları, içerikleri nedeniyle savunma sanayii alanında olmayan okuyucu kitlesinin de ilgisini çekti. Tüm bu unsurların bir araya gelmesi, dergimizi 100 binin üstünde tiraja ulaştırdı." ifadelerini kullandı.

– 73 ülkede yayında

İpek, savunma ve strateji dergiciliğinin aşırı dikkat isteyen bir iş olduğunu belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

"Bizim ana hedefimiz sıfır hatayla dergi yapabilmek. Ayrıca globalde de gelişmeleri yakından takip etmeniz şart. Gündemin en önemli konularını kapak çalışması veya haber olarak verebilmek için savunma sanayisi alanındaki gelişmelerden dakikası dakikasına haberdar olmalısınız. İşte A5 Savunma Sanayii Dergisi 3 aylık bir dergi olmasına rağmen, 73 ülkede yayın hayatında olmayı başarmasının, global savunma sanayii yayınlarıyla yarışmasının sırrı burada yatıyor."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.