Dolar 32,4126
Euro 34,8222
Altın 2.432,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C




















KAAN KARAMAYA’DAN YENİ SINGLE “AYAZ”

KAAN KARAMAYA’DAN YENİ SINGLE  “AYAZ”
16 Ocak 2024 00:40
76
A+
A-

Söz yazarı ve besteci Kaan Karamaya, yeni single’ı “Ayaz” ile müzik severlerle yeniden buluştu.

İrem Derici ve Ebru Gündeş gibi birçok değerli ismin albümlerine hit olmuş şarkılar hazırlayan Karamaya, 2018 yılında çıkardığı ve İrem Derici ile düet yaptığı “Cahil Cesareti” ile de adından çok söz ettirmişti. Halen çeşitli sanatçıların albümlerine şarkılar hazırlayan Karamaya, 2024 yılında söz ve müziği kendisine, düzenlemesi Emre Bayar’a ait “Ayaz” isimli duygusal şarkısını yayınladı.

AGY Production etiketi ile yayınlanan şarkının klip yönetmenliğini Alişan Günay Yıldırım üstlendi. “Ayaz”, pop-slow tarzında bir şarkı olup, aşkın acısıyla yüzleşmeyi anlatıyor. Karamaya, single için şunları söyledi: “‘Ayaz’, benim için çok özel bir şarkı. Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve sonunda hayata geçirdiğim bir çalışma. Her hikayenin bir şarkısı, her şarkının da bir hikayesi olduğu gibi ‘’Ayaz’’ın da benim için çok özel bir hikayesi var. Umarım bu hikayenin şarkısı beğeniyle dinlenir.”

“Ayaz”, 12 Ocak 2024 tarihi itibariyle tüm dijital platformlarda yayında.

 

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.