Dolar 32,2454
Euro 35,0654
Altın 2.519,21
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 20°C




















fizy’de en çok dinlenen sanatçılar arasında Semicenk ilk sırada

– fizy’nin en çok dinlenen sanatçılar listesinde zirveye oturan Semicenk’i sırasıyla Sezen Aksu, Müslüm Gürses ve Mabel Matiz izledi

fizy’de en çok dinlenen sanatçılar arasında Semicenk ilk sırada
12 Ocak 2024 12:50
85
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Geçen yıl fizy’de en çok dinlenen sanatçılar arasında Semicenk ilk sırada yer alırken, müzikseverler en çok Mert Demir’in "Antidepresan" adlı şarkısını dinledi.

Turkcell açıklamasına göre, Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy, her yıl olduğu gibi 2023’te de müzik tutkunlarının tercihi oldu.

fizy'nin en çok dinlenen sanatçılar listesinde zirveye oturan Semicenk’i sırasıyla Sezen Aksu, Müslüm Gürses ve Mabel Matiz izledi. Geçen yılbaşında açıklanan 2022 listesinde birinci olan Sefo ise bu yıl 5’inciliğe geriledi.

fizy dinleyicilerinin en çok dinlediği şarkılar listesinin ilk 5’ini ise adeta Semicenk kapattı. İlk sıradaki Mert Demir’in "Antidepresan" adlı şarkısının ardından sırasıyla Semicenk’in "Yan Yana", "Canın Sağ Olsun" ve "Pişman Değilim"i geldi. 5’inci sıraya ise Simge "Aşkın Olayım" ile yerleşti.

fizy kullanıcıları 2023’te podcast yayınlarına da yoğun ilgi gösterdi. fizy'e özel içerikleriyle dikkat çeken "Ortamlarda Satılacak Bilgiler" ve "Hande Kazanova ile Astropodcast" ile "Kendine İyi Davran" en çok dinlenen podcast’lerde ilk 3’te yer aldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.