Dolar 32,4582
Euro 34,9028
Altın 2.437,03
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C




















SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI Ekrem YÜCE’ye SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN TAM DESTEK

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE  BAŞKANI Ekrem YÜCE’ye SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN TAM DESTEK
11 Ocak 2024 17:51
119
A+
A-

Sakarya nüfusunun yüzde 54’ünü oluşturan yerleşik halkın temsilcisi Sakarya Yerel Kültür Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye yerel seçimler öncesinde tam destek açıklamasında bulundu.

 

SYKD Başkanı İbrahim Şahin yaptığı açıklamada dernek yöneticileri, kurucu üyeleri ve Sakarya’nın her köşesinde yaşayan dernek mensubu üyelerle yaptıkları istişarelerde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin beş yıllık görevinde çok başarılı hizmetler yaptığını belirterek, 31 Mart 2024 seçimlerinde yeniden aday gösterilmesini beklediklerini ifade etti.

Sakarya’da yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda geliştirdiği ve uyguladığı projelerle Başkan Ekrem Yüce’nin başarılı bir yönetim sergilediğini ve Sakarya halkı tarafından da çok sevildiğini vurgulayan Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin, SYKD mensubu tüm üyelerinin yeni dönemde Ekrem Yüce’yi başkan adayı olarak görmek istediklerini kaydetti.

SYKD Başkanı İbrahim Şahin açıklamasında; “Şehrimizi ulaşımdan tarıma, spordan eğitime, sağlıktan turizme kadar birçok alanda marka şehir yapan, halkımızın sosyal yaşamına önemli hizmetlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’yi çalışmalarında çok başarılı görüyoruz. İkinci dönemde yeniden belediye başkanı olmasını istiyoruz. Dernek üyesi tüm insanlarımızın ortak kanaati budur. Sayın Başkanımızın yapacağı her çalışmada yanında olduğumuzu Sakarya kamuoyunun bilgisine sunarız.” dedi.

2019 seçimlerinde de Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye açık destek verdiklerini hatırlatan Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin, Sakarya’yı hemşehrileri için yaşanabilir bir şehir yapmak için gece-gündüz çalıştığına şahitlik ettikleri Başkan Yüce’ye önümüzdeki dönemde de desteklerinin fazlasıyla devam ettiğini ve her zaman yanında olduklarını ifade etti.Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

ASKF’den Başkan Yüce’ye tam destek:

“Başkan Yüce ile birlikte sporda yeni başarılara imza atacağız”

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Sakarya Şube Başkanı Yaşar Zımba ve yönetimi sporun ve sporcunun yanında olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye desteklerini açıkladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda açıklamalarda bulunan Zımba, Başkan Yüce’ye amatör spora destekleri dolayısıyla teşekkür ederek, tam destek mesajı verdi.

 

Gerçekleştirilen programa ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve yönetiminin yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Tezcan Demir, Saha Komiserleri Derneği Şube Başkanı Mahmut Güzel, Sakarya Kulüpler Birliği Başkanı Hüseyin Boz, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkan Vekili Engin Bıçak, Türkiye, Akdeniz, Avrupa ve Dünya Karate Federasyonları Hakem Kurulu üyesi Uğur Kobaş ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

 

“Önümüzdeki dönem Yüce ile birlikte yeni başarılara imza atacağız”

ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Başkan Ekrem Yüce destek vurgusunda bulunduğu konuşmasında, sporun sadece önemli organizasyonlarda mikrofonu eline alıp konuşmak olmadığını ve üzerine eşofman giyerek örnek olunamayacağını belirterek, “Çoğumuzun cesaret edemeyeceği birçok branşı ilk önce kendisi denedi çekinmedi, korkmadı, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını gösteren, sporu ve sporcuyu seven Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bazen ata bindi, bazen yamaç paraşütü yaptı, bazen motosiklet kullandı, bisiklete bindi, otomobil ile off road yarışlarına katıldı.

 

Sağladığı maddi ve manevi destekler ile ilimiz birçok ulusal ve uluslararası spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Bu organizasyonlar ilimiz spor kültürüne katkı sağlarken, Sakarya ekonomisine 100 milyonlarca lira, Sakarya turizmine, ilimizin reklamına ise maddi değeri ölçülemeyecek kadar katkı sağladı.

 

Atalarımız ne güzel söylemiş, ‘marifet iltifata tabidir.’ Her zaman yanımızda olan bizlere destek olan ne zaman başımız sıkışsa derdimize derman olan Sakarya’nın spor da hamisi Başkanımız Ekrem Yüce’ye teşekkürü borç biliriz. İnanıyorum ki önümüzde dönem onun ile birlikte spor da çok daha büyük başarılara imza atacağız. Gündüz gece Ekrem Yüce unvanına hak ederek alan, çalışkan, başarılı, Ekrem Yüce başkanım ile daha büyük başarıları, sporda yeni hizmetleri göreceğimize inanıyoruz ve federasyonumuz adına kendisine desteğimizi açıklıyoruz” dedi

 

 

 

Sporda başarılar devam edecek

ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve spor insanlarına destek ve düşünceleri için teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, şu değerlendirmelerde bulundu: “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana sporun ve sporcunun yanında olduk, desteklerimizle şehrimiz spor geleceğine önemli katkılar sağladık. Çok şükür geldiğimiz noktada Sakarya’mız spor şehri unvanını kazandı ve adını artık dünya sahnesine taşıdı. Bu elbette spor camiamızla yakaladığımız uyum ve iş birliğinin bir meyvesiydi. Şimdi yeni bir dönemin arefesindeyiz. Amatör sporumuzun değerli temsilcilerinin desteklerinden büyük mutluluk ve memnuniyet duydum. ASKF Başkanımız Yaşar Zımba ve spor insanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

Resim önizlemesi

Sakarya’nın ve Sakaryaspor’un sembolü olan Tatangalar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi ziyaret ederek “tem destek” mesajı verdi.

 

“Sakaryaspor’umuz omuz omuza daha güzel yarınlara…”

Sakarya’nın ve Sakaryaspor’un sembolü olan Tatangalar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi ziyaret ederek “tem destek” mesajı verdi. Taraftarlar, görev süresi boyunca Sakaryaspor için gösterilen yaklaşım sebebiyle Yüce’ye teşekkür etti. Yüce ise, “İnşallah atacağımız her adım Sakarya’mızı daha ileriye taşıyacaktır. Sakaryaspor ve Sakarya, bir bütün olarak adını altın harflerle her yere yazacak” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor taraftar grubu olan Tatangalar’ı makamında ağırladı. Taraftarlar “tam destek” mesajı vererek Yüce’ye görev süreci boyunca Sakaryaspor’un daha iyi bir geleceğe sahip olması için gösterdiği hassasiyet sebebiyle teşekkürlerini sundu.

 

“Tatangalar Sakaryaspor’un mihenk taşıdır”

Makam ziyaretinde yeşil-siyahlı takımın dünü, bugünü ve geleceği masaya yatırıldı. Başkan Yüce, Sakaryaspor’un şehirle bütünleşmiş bir değeri olduğunu ifade ederek “birlik ve beraberlik” çağrısı yaptı. Kendisini bu süreçte yalnız bırakmayan tüm taraftarlara teşekkür eden Başkan Yüce, Tatangalar’ın Sakaryaspor’un mihenk taşı olduğuna vurgu yaptı.

 

“Sakaryaspor vazgeçilmezdir”

Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’mızın vazgeçilmezlerinden bir tanesi de Sakaryaspor’dur. Bizler sadece görevimiz başındayken değil her zaman kalbimizle Sakaryaspor’u destekliyoruz. Bu zorlu süreçte her zamanla bizimle birlikte olan taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Aklımızdan geçen tek şey her zaman şu oldu; sen, ben yok Sakaryaspor var. Şu an takımımız güzel bir ivme yakaladı. Yönetim, takım, taraftar ve şehir bir bütün halinde emin adımlarla bir üst lige çıkmak için savaşıyor. Hiçbir zaman takımımız yüzüstü bırakmayacağız ve tekrardan Süper Lige çıkmak için var gücümüzle savaşacağız” dedi.

 

“Sakaryaspor ve Sakarya bir bütün”

Sakarya ve Sakaryaspor’un bir bütün olduğuna dikkat çeken Yüce, “Tatangalar, Sakaryaspor’umuzun mihenk taşıdır. Bugün makamda beni ziyaret ederek Sakaryaspor’a olan desteklerimden ve Sakarya’ya yaptığım hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler. Yolumuz daha çok uzun. Şehrimize ve milletimize kazandırmamız gerek birçok eser var. İnşallah atacağımız her adım Sakarya’mızı daha ileriye taşıyacaktır. Sakaryaspor ve Sakarya, bir bütün olarak adını altın harflerle her yere yazacak. Sakarya’nın ve Sakaryaspor’un yanında yer alan her bir vatandaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.Resim önizlemesi

 

Başkan Yüce, ziyaret gelen taraftarların hediyelerini kabul ederek hediyeler takdim etti.Resim önizlemesi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.