Dolar 32,2168
Euro 35,0847
Altın 2.501,31
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















TV+'lılar tenis heyecanını Avustralya Açık’ta yaşayacak

– Her yıl ocak ayında Avustralya’daki Melbourne Park’ta düzenlenen Avustralya Açık Tenis Turnuvası bu yıl 14-28 Ocak’ta oynanacak

TV+'lılar tenis heyecanını Avustralya Açık’ta yaşayacak
9 Ocak 2024 11:55
67
A+
A-

İSTANBUL (AA) – TV+, Avrupa futbolu, Euroleague ve Avustralya Açık’taki müsabakaları ekranlara getirmeye devam ediyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, içerik platformu TV+, yeni yılın ilk ayında da sporseverlere heyecan dolu müsabakaları sunmaya; Serie A, LALIGA, EuroLeague, Avustralya Açık Tenis Turnuvası gibi prestijli organizasyonların çekişmeli karşılaşmalarını kesintisiz olarak izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Her yıl ocak ayında Avustralya’daki Melbourne Park’ta düzenlenen Avustralya Açık Tenis Turnuvası bu yıl 14-28 Ocak'ta oynanacak. ATP sıralamasında zirvede bulunan ve turnuvanın favorileri arasında bulunan Novak Djokovic’in yanı sıra, tenisin geleceği olarak görülen İspanyol raket Carlos Alcaraz ve 3 numaralı seri başı Daniil Medvedev başta olmak üzere birçok yıldız raket şampiyonluk için korta çıkacak. Ayrıca sakatlığı nedeniyle 2023'ün ocak ayından bu yana kortlara çıkamayan İspanyol tenisçi Rafael Nadal, 2024 sezonunun ilk Grand Slam turnuvası olan Avustralya Açık'ta ilk ciddi sınavına çıkacak.

Kadınlarda 1 numaralı seri başı Iga Swiatek ve 2 numaralı seri başı Aryna Sabalenka turnuvanın favorileri olarak ön plana çıkarken Amerikalı Coco Gauff ve Kazak raket Elena Rybakina da tüm dünyanın bu turnuvaya odaklanmasına sebep olacak diğer isimler olarak ön plana çıkıyor.

Bugüne kadar teklerde Djokovic’in 10 kere şampiyon olduğu Avustralya Açık’ı 2022’de tek erkeklerde Nadal kazanmıştı. Bu zaferle 21'inci Grand Slam şampiyonluğunu elde eden Nadal, Avustralya Açık'ta ikinci olmuştu. 2022 Tek Kadınlar şampiyonu olan Ashleigh Barty ise üçüncü Grand Slam şampiyonluğunu ve Avustralya Açık’taki ilk şampiyonluğunu kazanmıştı. Margaret Court’un 11 zaferle hala lider olduğu turnuvanın, bu yılki sonucu ise merakla bekleniyor.

– Serie A, TV+ farkıyla ekrana gelecek

Serie A’da 14 Ocak'ta saat 22.45’te, İtalya’nın en çok dikkati çeken mücadelelerinden biri olarak kabul edilen Milan-Roma maçı, TV+’ta futbolseverlerle buluşacak. 28 Ocak'ta ise saat 20.00’de Lazio, evinde Napoli’yi konuk ederken, aynı gün saat 22.45’te Fiorentina, Inter deplasmanına çıkacak. Serie A heyecanı TV+’ta S Sport 2 kanalında yaşanacak.

İspanya futbolunun büyük ilgi gören maçlarından biri olan Bask derbisinde, 13 Ocak'ta saat 20.30’da Athletic Bilbao evinde Real Sociedad’ı ağırlayacak. Sezona oldukça iyi başlayan formda iki takımın mücadelesine sahne olacak karşılaşma, TV+ farkıyla ekranlarda olacak.

– Euroleague’de devlerin kapışması

EuroLeague’de, ocak ayı oldukça hareketli geçecek. Temsilcilerimizden Anadolu Efes 5 Ocak'ta saat 22.45’te Real Madrid’e konuk olacak. 9 Ocak'ta saat 20.30’da Fenerbahçe Beko evinde Partizan takımını misafir edecek. Günün bir başka dikkati çeken maçı ise saat 22.30’da Bayern Münih-Real Madrid arasında oynanacak.

20’nci hafta karşılaşmaları sona erdikten iki gün sonra tekrar parkeye çıkacak olan Fenerbahçe Beko 11 Ocak'ta Bayern Münih’i konuk edecek. Bu mücadele 20.45’te TV+’tan naklen yayınlanacak. 12 Ocak saat 20.30’da ise Anadolu Efes, Virtus Bologna ile karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.