Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 20°C




















Boyabat’ta Çanakkale Savaşları Gezici Müzesi ziyarete açıldı

Boyabat’ta Çanakkale Savaşları Gezici Müzesi ziyarete açıldı
9 Ocak 2024 16:15
65
A+
A-

SİNOP (AA) – Sinop’un Boyabat ilçesinde Çanakkale Savaşları Gezici Müzesi ziyarete açıldı.

15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Kaymakam Enver Yılmaz, Çanakkale’nin tarihleri için çok önemli olduğunu söyledi.

Müzenin ilçelerinde açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Yılmaz, "Çanakkale tarihimiz için çok önemli dönüm noktasıdır. Milletimizin var olması için verilmiş en büyük savaşlardan biridir. İnşallah sizler de bu tarihin ne kadar önemli olduğunu öğreneceksiniz." dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşar ise belediye olarak bu tür bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Başta Çanakkale Zaferi’ni bizlerin yaşamasını vesile olan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. İnşallah gelecekte de kaymakam beyle beraber başarılı olan öğrencilerimizi bu savaşların olduğu yere götürüp göstereceğiz. 2024 yılında belediyemizin sosyal etkinliklerinin ilki, Çanakkale şehitleri etkinliğidir. Bu ve buna benzer etkinliklerimiz devam edecek."

Konuşmaların ardından Kaymakam Yılmaz ve Belediye Başkanı Coşar, beraberindekilerle müzeyi gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.