Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















TV+ yeni yılda 11 yeni diziyi izleyicileriyle buluşturuyor

TV+ yeni yılda 11 yeni diziyi izleyicileriyle buluşturuyor
8 Ocak 2024 14:50
71
A+
A-

İSTANBUL (AA) – İçerik platformu TV+, ocak ayı itibarıyla 11 yeni diziyi kullanıcılarına sunuyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, TV+ yeni yılın ilk ayında da kullanıcılarını zengin içeriklerle buluşturuyor.

Bu ay 11 yabancı dizinin yayına alındığı platformda suç, dram, polisiye, tarihi ve fantastik temalı yapımlar dikkati çekiyor. Platformda bu ay Film, Çocuk ve Belgesel kategorilerinde de yeni içerikler ekrana geliyor.

TV+'ta bu ay HBO yapımı ve başrollerinde Nicole Kidman, Hugh Grant, Steven Spielberg, Tom Hanks, Jessica Chastain, Oscar Isaac, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner gibi dünyaca ünlü oyuncuların yer aldığı ödüllü diziler öne çıkıyor.

Dünya genelinde ilgiyle izlenen, Game of Thrones'un 8 sezonu, Chernobyl, True Detective'in 3 sezonu, Sopranos'un 6 sezonu ocakta TV'ta yayınlanacak.

Ayrıca bu ay, Sharp Objects, Band Of Brothers, The Undoing, Scenes From A Marriage, Watchmen, The Wire'ın 5 sezonu ve Six Feet Under'ın 5 sezonu da gösterimde olacak.

– Farklı kategorilerde öne çıkanlar

Ocakta TV+'ta romantik komedi, dram, bilim kurgu ve aksiyon temalı filmler yer alacak. Sinemaseverler, Ah Be Birader, The Son, Chaos Walking, Zuhal, Af, Türk İşi Dondurma, Masal Şatosu: Sihirli Davet, Mutlu Lazzaro, Müslüm ve Hesapta Aşk filmlerini izleyebilecek. Bu ay çocuklar da TV+'taki çizgi filmlerle keyifli vakit geçirecek.

Çocuk kategorisinde Boomerang, Batwheels, Ivandoe, Bugs Bunny, Builders, Kral Şakir, Grizzy & The Lemmings'in 3. sezonu ocak ayında platformda yer alacak.

Belgesel kategorisinde ise bu ay 5 yapım ekrana gelecek. TV+ izleyicileri NAT Geo Now, Cesar Millan, Egypt, Gökyüzünden Avrupa ve Dr. Oakley, Yukon Vet'in 12. sezonunu ocaktan itibaren izleyebilecek.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.