Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Casper VIA A40 satışa çıktı

Casper VIA A40 satışa çıktı
4 Ocak 2024 15:40
67
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Casper'ın "yapay zeka" destekli akıllı telefonu VIA A40 müşterilerin beğenisine sunuldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, telefonda tasarıma, kameraya ve hafızaya önem veren kullanıcılar için 6.78 inç FHD+ geniş ekran sağlayan Casper VIA A40, yapay zeka destekli 64 megapiksel arka kamera, 13 megapiksel ön kamera ve 256 GB hafıza kapasitesi ile öne çıkıyor.

Casper VIA A40, 8GB RAM özelliğine artı olarak sahip olduğu 8 GB VRAM teknolojisi ve Android 13 işletim sistemi sayesinde yüksek performans gerektiren uygulamaları kolay ve akıcı şekilde kullanma avantajı sağlıyor. ​​​​​​​Ürünün renk yelpazesi arasında, gece mavisi, gümüş gri ve VIA mavisi tonları yer alıyor.

Casper VIA A40, markanın kamera yazılımları alanında faaliyet gösteren Arcsoft ile işbirliği sonucu önemli bir kamera deneyimi sunuyor. Çok daha net ve parlak fotoğraflar için 64 MP ana kameraya ek olarak geliştirilen 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel bokeh kameraya sahip olan telefon, yapay zeka destekli "Ultra Gece Modu" ve 13 megapiksel ön kamerasıyla dikkati çekiyor.

VIA A40, yüksek kaliteli görüntülerin depolanabilmesi için 1 TB'a kadar artırılabilen depolama alanı sağlıyor. Telefon, 50 bin fotoğraf, 26 saat 1080P video ve 48 saate kadar 720P video saklamaya olanak tanıyor.

Telefon geniş ekranı, 500 NIT ekran parlaklığı, 1080×2460 çözünürlüğü ve 120 Hz ekran yenileme hızı ile birçok uygulamada yüksek görüntü kalitesi sunuyor, ergonomik tasarımı sayesinde de tek elle kullanım kolaylığı sağlıyor.

Aralıksız telefon kullanımını mümkün kılan telefon, 5000 mAh bataryası ve optimizasyon özelliği sayesinde 17 gün "standby" çalışma ömrü, 10 saat video ve 8 saat Youtube izleme, 19 saat Spotify üzerinden müzik dinleme kapasitesiyle uzun pil ömrüne sahip. Casper VIA A40, MTK Helio G99 işlemcisiyle tüm özelliklerin çok daha performans odaklı çalışmasına olanak tanıyor.

– "Ürünümüzü tüketicilerin beğenisine sunduk"

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, Casper VIA A40'ın, donanım özellikleri ve tek elle kullanımı mümkün kılan ergonomik tasarımıyla geleceğin teknolojilerini hedefleyen kullanıcılar için özel olarak üretildiğini aktardı.

Karaman, kullanıcıların akıllı telefondan beklediği tüm özellikleri tek cihazda buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Casper VIA A40, 6.78 inç FHD+ geniş ekranı, yapay zeka destekli akıllı kamera özelliği, geniş hafızası ve şık tasarımıyla kullanıcılara beklentilerin ötesinde bir deneyim yaşatacak. Son yılların çığır açan yapay zeka teknolojisini, kamera yazılımları alanında dünya devi olan Arcsoft'un lisanslı yazılımı ile buluşturduğumuz Casper VIA A40 ile kullanıcıların artık çok daha net, çok daha parlak, çok daha iyi fotoğraf ve video elde etmesinin önünü açtık. Türkiye'nin teknoloji markası olarak, Casper VIA A40 ile kullanıcılara sadece bir telefon değil, günlük yaşamlarını daha renkli ve pratik hale getiren bir deneyim sunmayı amaçladık ve 3 farklı renkle tasarladığımız ürünümüzü tüketicilerin beğenisine sunduk."​​​​​​​

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.