Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C




















Yemeksepeti'nden “100 Güldüren” yeni kampanyası başladı

Yemeksepeti'nden “100 Güldüren” yeni kampanyası başladı
3 Ocak 2024 12:20
73
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Yemeksepeti'nin "100 Güldüren" kampanyası kapsamında kullanıcılar, "SEPETTE100" kupon kodu ile seçili restoranlardan yapacakları siparişlerde 100 TL indirimden yararlanabilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Yemeksepeti, 2024'ün ilk büyük kampanyasını duyurdu. Yeni kampanya, kullanıcıların geniş restoran yelpazesinden en sevdikleri yemeklere uygun fiyatlarla ulaşmalarını hedefliyor. Kullanıcılar, "SEPETTE100" kupon kodu ile seçili restoranlardan yapacakları siparişlerde 100 TL indirimden yararlanabilecek.

Türkiye'de hızlı ticaretin öncü markası Yemeksepeti, 2024'ün ilk kampanyasıyla kullanıcılarına benzersiz bir fırsat sunarken, seçkin restoranlarla işbirliğini de güçlendiriyor.

"Türkiye'nin Lovemark'ları 2023" araştırmasında "Yemek Siparişi" kategorisinde Türkiye'nin en sevdiği markası seçilen ve 2023'te yaptığı kampanyalarla 3 milyar TL'yi aşan indirim dağıtan Yemeksepeti, 2024'e yine kullanıcı dostu kampanyalarla başladı.

Yemeksepeti kullanıcılarının bütçelerini koruyarak çeşitli lezzetlerden yararlanmalarını amaçlayan kampanya, uygun fiyatlar ve geniş restoran çeşitliliğiyle her kullanıcıya hitap eden bir yemek deneyimi vadediyor.

Burger, pizza, tavuk, sağlıklı yiyecekler, Türk yemekleri (lahmacun, çiğ köfte, kebap), içecek ve tatlı gibi en popüler ürünler üzerine yoğunlaşan kampanya ile Yemeksepeti, kullanıcılarına geniş yemek alternatifleri sunmakla kalmayıp, aynı zamanda her bütçeye uygun seçenekler de sağlıyor.

Yemeksepeti kullanıcıları "SEPETTE100" kupon kodunu bir defadan fazla kullanabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.