Dolar 32,2767
Euro 34,8232
Altın 2.392,72
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıtasından yılbaşı denetimi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıtasından yılbaşı denetimi
30 Aralık 2023 18:50
73
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yılın son günlerinde vatandaşların yoğun alışveriş yaptığı iş yerlerinde denetimlerini yoğunlaştırıldı.

Zabıta ekipleri, yılın son günlerinde alışveriş yoğunluğuna paralel olarak denetimlerini sıklaştırdı. Son bir haftada 50 zabıta personeliyle 500 iş yerinde yapılan denetimlerde fiyat etiketi kontrolü, etiket fiyatı ve kasa ödemesi arasında uyumsuzluğun olup olmadığına bakıldı.

Ayrıca ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edildi. Yapılan denetimlerde tespit edilen eksiklikler hakkında tutanak tutulup ilgili kurumlara iletiliyor.

Zabıta Daire Başkanlığı Özel Güvenlik ve Koordinasyon Şube Müdürü Cemil Köksal, ekipleriyle yoğunluk yaşanan çarşı ve pazarlarda vatandaşın daha rahat alışveriş yapması için kaldırımların işgal edilmemesi, seyyar faaliyetlerin gösterilmemesi ve dilencilik yaparak vatandaşların rahatsız edilmemesi gibi konularda denetim ve kontrollerinin devam ettiğini belirterek, vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu şekilde alışverişlerini yapabilmeleri için tüm imkanlarıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.