Dolar 32,3595
Euro 34,7818
Altın 2.398,99
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Of Kent Çarşısı’nın yüzde 90’ı bitti

Of Kent Çarşısı’nın yüzde 90’ı bitti
30 Aralık 2023 13:19
188
A+
A-

Of’un vizyon projelerinden biri olan Kent Çarşısı ve Kapalı Otopark Projesi’nin inşaat çalışmalarının yüzde 90’ı bitti.

 

Of’un vizyon projelerinden bir olan Kent Çarşısı ve Kapalı Otopark projesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. TOKİ ve Of Belediyesi tarafından eski otogarın yerinde yapımına başlanan projede son rötuşlar yapılıyor. Kısa bir sürede yapılan Kent Çarşısı Projesi’nde 16 dükkan, kapalı otopark bulunuyor.

 

Başkan Sarıalioğlu: “Of’umuzu güzelleştirmeye devam ediyoruz”

 

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Bu güne kadar Of halkına vadettiğimiz vizyon projelerin tamamı ile ilgili önemli bir aşama kat ettik. Birçoğunu bitirdik bazıları ise bitmek üzere. Of’un dönüşümü ve gelişimi için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Kent Çarşısı Proje’miz de ilçe merkezimizde eski otogarın yerine yaptığımız bir proje. Bu projeyle hem eski görüntüyü ortadan kaldırdık, hem de Of’umuza güzel bir eser kazandırmış olduk. Atatürk Bulvarı ile bütünleşecek proje Of’a daha güzel bir hava katacak. Of Belediyemiz ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile yöre mimarisine uygun yapılan projenin içerisinde, 16 dükkan 1 adet cami ve kapalı otopark bulunuyor” dedi.

 

Kaynak: https://www.of.bel.tr/i/haber/detay/1648/of-kent-carsisinin-yuzde-90i-bitti/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.