Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C




















AcnTURK Sigorta, Orta Anadolu bölge acenteleriyle Ankara’da buluştu

AcnTURK Sigorta, Orta Anadolu bölge acenteleriyle Ankara’da buluştu
29 Aralık 2023 15:55
73
A+
A-

İSTANBUL (AA) – AcnTURK Sigorta bu kez Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü’nün koordinasyonuyla bölgedeki acenteleriyle bir araya gelerek "Orta Anadolu Bölge Toplantısı"nı gerçekleştirdi.

AcnTURK Sigorta açıklamasına göre, 22 Aralık tarihinde The Green Park Otel’de düzenlenen toplantı Ankara, Kayseri, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Bolu ve çevre illerden gelen acentelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bölge toplantısında AcnTURK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi, AcnTURK Sigorta Genel Müdürü Ali Murat Dişci ve Yönetim Kurulu İletişim Danışmanı Dr. İsmail Kızılbay’ın konuşmalarına yer verildi.

Yaklaşık 500 acentenin katılımıyla gerçekleştirilen kapsamlı toplantı, AcnTURK Sigorta’nın başarı dolu serüvenine ışık tuttu. Toplantıda katılımcılara şirketin köklerinden başlayarak büyüme süreci anlatılırken, 2023 yılındaki önemli kilometre taşlarına odaklanılarak, yıl içinde piyasaya sunulan ürünlere ve bu ürünlerin sektördeki yeri konusunda bilgiler paylaşıldı.

Toplantının bir diğer önemli bölümü, kasım sonu itibarıyla şirketin üretim rakamları ve karlılık performansıyla ilgili verilerin detaylandırılmasıydı. Bu sayede, acentelere AcnTURK Sigorta’nın güçlü yanları ve potansiyel gelişim alanları hakkında açık bir resim sunuldu.

Eski adıyla ANKA Grup Yatırım Danışmanlık AŞ, yeni adıyla AcnTURK Holding’in oluşma süreci için bütün değişikliklerin oy birliği ve genel kurulun onayıyla tamamlandığı bilgisini aktaran Murat Büyükçelebi, Holding bünyesinde yer alan AcnTURK Sigorta ile ilgili alınan kararlar ve diğer bağlı şirketlerin faaliyetleri hakkında da acenteleri bilgilendirdi.

Verimli geçen toplantıda katılımcıların soruları da cevaplandırıldı. Acentelerin talepleri detaylı bir şekilde ele alınarak, herhangi bir konunun yanıtsız kalmamasına özen gösterildi.

Acenteler arasında oluşan olumlu enerjiyi pekiştirmek adına gala yemeği düzenlendi. Konuk sanatçı olarak Mirkelam’ın katıldığı gala yemeğinde, etkinlik, katılımcılara keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunarken aynı zamanda sektördeki güç birliğinin önemini vurguladı.

Açıklamada toplantıda yaptığı konuşmaya yer verilen Murat Büyükçelebi de AcnTURK Sigorta gibi diğer şirketlerin de Holdingin öncüsü olarak büyük başarılar elde edeceklerine inandığını belirterek, "Bu süreçte, Holdingimizin ve diğer şirketlerimizin oluşumuna katkıda bulunan değerli ortaklarımızı tebrik ediyorum." açıklamasını yaptı.

Ali Murat Dişci de AcnTURK Sigorta'nın başarılı bir 2023 yılı geçirdiğini belirterek, şirketin bu başarısının yıl sonu itibarıyla ürettiği sonuçlara yansıyacağını ve fark yaratacağını ifade etti.

Dişci, 2024 yılının da oto dışında kalan branşlarda ağırlıklarını hissettirdikleri bir yıl olacağını aktararak, "Acentelerimizin şirketimize olan tutkusu ve desteği bizleri motive ediyor. Önümüzdeki dönemde AcnTURK Sigorta’nın Holdingleşme sürecinin de tamamlanmış olmasıyla gücüne güç kattığını, hak ettiği noktalara hızla geldiğini göreceğiz. Acentelerimizin desteği yeni başarıların anahtarıdır.’’ yorumunu yaptı.​​​​​​​

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.