Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C




















“Altın Lider Ödülleri”nde Türkiye’nin en beğenilen CEO'ları belli oldu

“Altın Lider Ödülleri”nde Türkiye’nin en beğenilen CEO'ları belli oldu
27 Aralık 2023 11:20
77
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye'de 2023 yılının en beğenilen 50 üst yöneticinin (CEO) belirlendiği Altın Lider Ödülleri sahiplerini buldu.

Krea M.I.C.E'den yapılan açıklamaya göre, açılış konuşmaları Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan tarafından ve Altın Lider Ödüllerinin sahiplerini bulduğu tören İstanbul'da gerçekleştirildi.

Bu yıl 73 bin 882 adet oyun kullanıldığı yarışmada "en beğenilen altın" liderlerini seçti. Altın Lider Ödülleri; demokratik bir seçim alt yapısıyla kurgulanması, her iş insanının kendi beğendiği lideri aday gösterebilmesi ve iş dünyasından her sene rekor katılımlar olması sebebiyle en prestijli liderlik ödülleri arasında gösteriliyor

Şeffaf ve demokratik ve kolay oy verilebilirliği gibi kriterler sayesinde iş hayatındaki tüm sektörlerin, tüm çalışanların ve liderlerin katılımına açık olan ödül organizasyonunda bu yıl rekor oy kullanıldı.

Tüm katılımcılar kazanan liderlerin isimlerini ve şirketlerini açık uçlu olarak yazarak sadece kendi şirketlerindeki liderleri değil, tüm iş dünyasında en beğendikleri liderleri oylarıyla destekledi.

– Büyük ödülü 4 şirket kazandı

Bu yıl 4 liderlik kategorisinde de (CHRO-CMO-CFO-CEO) Altın Lider Ödülü'ne hak kazanan Aras Kargo, Koton, Petrol Ofisi ve THY "Altın Lider Büyük Ödülü"nün sahibi oldu.

Ödül töreninde diğer kazananlar alfabetik listeye göre açıklanarak ödüllerini aldı. Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından Hülya Avşar konseriyle sona erdi.

– Altın liderlerin başarıları kitaplaştırılacak

Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan Altın Lider Ödülleri Kurucusu ve KREA M.I.C.E. CEO'su Seda Mızraklı Ferik, 2023'te CEO kategorisinde ödül alan tüm altın liderlerinin başarı hikayelerinin yer alacağı "Altın Lider Olmak – Başarının Sırrı" kitabı ve podcast serisi yapılacağını bildirdi.

Kitapta, iş dünyasının oylarıyla seçilen 2023'ün en beğenilen CEO'larının başarı hikayelerine yer verileceğini kaydeden Ferik, kitabın tüm gelirlerinin Milli Eğitim Bakanlığının deprem bölgesinde belirteceği köy ilkokullarına bilgisayar sınıfı kurmak için bağışlanacağını açıkladı.

Ferik, iş dünyasının tüm paydaşlarını kapsayan teknolojik bir ödüllendirme platformu oluşturmayı ve bu platformu tüm Türkiye'ye yaymayı hedeflediklerini kaydederek, şu açıklamalarda bulundu:

"Değişen piyasa koşullarında, şirket başarısında liderlerin özellikleri öne çıkıyor. C-Level liderler için oluşturduğumuz demokratik ve şeffaf ödüllendirme sistemimiz tüm sektörlerin büyük beğenisini kazandı. Katılım şartları, teknolojik alt yapı farklılığı ve gelen binlerce oy sebebiyle 'Türkiye'nin en prestijli liderlik ödülleri' olarak tarif edilen Altın Lider Ödülleri'nin heyecanını yürekten taşıyor, platformun her sene büyümesini mutlulukla izliyoruz. Liderlerin şirketlerinde ve iş dünyasında bıraktıkları 'anlamlı izleri' destekliyoruz."

– Yılın en beğenilen liderleri

Verilen bilgiye göre, 2023 yılının en beğenilen 50 üst yöneticinin belirlendiği Altın Lider Ödülleri'ni alan isimler şu şekilde:

"Ahmet Bolat-THY, Ali Bolluk-Suwen, Ali Emre Sever- Multinet Up, Ali Sözen- Ak Gıda, Aslan Saranga-dp Eurasıa Group, Bahri Danış-Ntt Data, Banu Arıduru-Çelebi Holding, A. Bülent Sabuncu-Koton, Can Hisarlı-Haver Farma, Cem Küçükcan-Danone, Cem Oğuz-Sürat Kargo, Cemile Banu Hızlı-m+, Eda Uluca Özcan-Pluxee Türkiye, Eduard Massıer-Hummel, Elif Berker-Yves Rocher, Engin Tuncer-Eyüp Sabri Tuncer, Enver Burak Özsoy-Amcor, Erdem Seçkin-Ogm Pictures, Evren Kutlu-Atasun Optik, Gökhan Erün-Yapı Kredi, Gürsel Usta-Ciner, Hakan Tiftik-Borusan Otomotiv, Hulusi Acar-Mediamarkt, İnan Ekici-Otokoç, Kutay Kartallıoğlu-Carrefour, Levent Çakıroğlu-Koç Holding, Mehmet Abbasoğlu-Petrol Ofisi, Mert Karaibrahimoğlu-Penti, Murat Kösereisoğlu-Securitas, Mustafa Seçkin-Unilever, Neyran Bahadırlı-Uber Türkiye, Nihat Narin-Belbim, Nilgün Keleş-Sertrans, Oğuz Uçanlar-Adel, Onur Özkan- T.O.M, Ömür Tan-QNB Finansbank, Özgür Tort-Migros, Özlem Dağü-Bahçeşehir Koleji, Recep Baştuğ-Garanti BBVA, Selçuk Boztepe-Edenred Türkiye, Semavi Yorgancılar-Yorglass, Sevinç Yener Çimecioğlu-Mondi Group, Sinem Sandıkçı Gökçen-Loreal, Suhat Korkmaz-Tosyalı Holding, Uğur Ayaydın-İpekyol Group, Uğur Talayhan-Swiss Otel, Utku Ayyarkın-Aras Kargo, Ümit Nuri Yıldız-Alarko Holding, Ümit Önal-Türk Telekom, Zeynep Bodur Okyay-Kale Grubu."

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.