Dolar 32,2629
Euro 34,7822
Altın 2.438,25
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Yağmurlu
Trabzon
18°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C




















Türk Kızılay Tosya Şubesi'nden Elazığ'daki öğrencilere kitap yardımı

Türk Kızılay Tosya Şubesi'nden Elazığ'daki öğrencilere kitap yardımı
26 Aralık 2023 13:50
87
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Türk Kızılay Tosya Şubesi Temsilcisi Süreyya Yağmur, Elazığ Palu Köklüce İlkokulu öğrencilerine hikaye kitapları hediye ettiklerini söyledi.

Yağmur, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Kızılay Tosya Şubesi gönüllülerine ulaşan bir uzman çavuştan Köklüce İlkokulu öğrencilerinin kitap ihtiyacı olduğunu öğrendiklerini belirtti.

Türk Kızılay'ın ihtiyaç sahiplerine yiyecek ve giyecek yardımlarının yanı sıra eğitim öğretim faaliyetlerine de destek verdiğini belirten Yağmur, şunları kaydetti:

"Türk Kızılay tarafından okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere bot, pantolon, kazak gibi giyeceklerin yanında çok sayıda öğrenciye de kırtasiye yardımı yapılmaktadır. Bizler de bu kapsamda, bize ulaşan yardım talebini karşılamak için bazıları hiç kullanılmamış olan hikaye kitaplarını kolileyerek Elazığ Palu Köklüce İlkokulu'na ulaştırdık. Öğrenciler kitapları alınca çok mutlu olmuşlar. Teşekkür videosu çekerek bizlere gönderdiler. Onların mutluluğu Türk Kızılay'ın ne kadar önemli bir görevi yerine getirdiğini bizlere bir defa daha hatırlattı. Daha çok çocuğa ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmak için bağışçılarımızdan bize daha çok destek olmalarını rica ediyorum."

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.