Dolar 32,3762
Euro 34,7786
Altın 2.394,49
BİST 10.238,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 19°C




















PERA 77’DE CAZ VE FUNK DOLU BİR YILBAŞI DENEYİMİ!

PERA 77’DE CAZ VE FUNK  DOLU BİR YILBAŞI DENEYİMİ!
18 Aralık 2023 18:42
79
A+
A-

Tarihin izlerini sanat ve müzikle birleştiren Pera 77, özel yılbaşı menüsü ve programıyla unutulmaz bir deneyim için misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor…

 İstanbul’un hareketli ruhunu yansıtarak, müzikseverlerin dikkatini ilk günden çekmeyi başaran Pera 77’de yeni yıl heyecanı başladı! The Marmara Group imzası taşıyan Pera 77, yılbaşı özel menüsü ve eşsiz caz performanslarıyla yeni yıl heyecanını yaşamak isteyenler için benzersiz bir deneyim sunuyor.

 Pera 77’den yeni yıla özel lezzetli bir başlangıç

 Pera 77, yılbaşı ruhunu yansıtan özel menüsüyle kışın sıcak dokusunu lezzetleriyle buluşturuyor. Zeytinyağlı Enginar, Avokado Tartar, İsli Somon Füme, Levanten Peyniri, İmam Bayıldı ve Soğan Dolması ile lezzetli bir başlangıç sunan yılbaşı menüsü, Erik Soslu Hindi Etli ‘’Pithiviers’’, Satsuma Sorbe, kısık ateşte pişirilmiş Dana İncik ve Çıtır Bal Kabağı Tatlısı Kestaneli Mus ile devam ediyor.

Caz ve Funk dolu bir yeni yıl coşkusu

 Saat 20:00’de başlayan yılbaşı akşamı, saat 22:30’da Evrim Özşuca & Istanbul Funk Unit’in canlı müzik performansıyla renklenen ‘New Year Funk Jam’ ile unutulmaz bir yılbaşı atmosferi oluşturuyor.

İstanbul’un tarihi esintilerini ve modern sanatın izlerini cazın büyüsüyle birleştiren Pera 77, yeni yılda unutulmaz anılar biriktirmek isteyenler için özel bir deneyim sunuyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0 534 576 99 94 numaralı telefondan Pera 77 ile iletişime geçin.

Pera 77 programı ve etkinlikleri @perayetmisyedi sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor.

Adres          : Asmalı Mescit, Meşrutiyet Cd. No:15 Beyoğlu – İstanbul

           

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.