Dolar 32,2747
Euro 34,7656
Altın 2.410,91
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Açık
Trabzon
18°C
Açık
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 16°C




















Kâmil Koç'ta üst düzey atama

– Kâmil Koç İnsan Kaynakları & İdari İşler Grup Müdürlüğüne ismi Canalp Büyükuysal getirildi

Kâmil Koç'ta üst düzey atama
18 Aralık 2023 15:00
79
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Kâmil Koç İnsan Kaynakları (İK) & İdari İşler Grup Müdürü sektörün deneyimli ismi Canalp Büyükuysal oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, insan kaynakları alanında danışmanlığın yanı sıra İK süreçlerinin icrası ve yönetimi konularında önemli çalışmalarda bulunan Büyükuysal, Kâmil Koç İnsan Kaynakları & İdari İşler Grup Müdürü oldu.

Haliç Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde burslu okuyan ve onur derecesiyle mezunu olan Büyükuysal, Erasmus Programı kapsamında European-University Viadrina'da eğitim aldı. PwC Türkiye İnsan Kaynakları Danışmanlığı biriminde kariyerine başlayan Büyükuysal, bugüne kadar 50’den fazla firma ile proje süreçlerinde yer aldı.

Çalışma hayatını, danışmanlık görevleri ile birlikte İK süreçlerinin icrası ve yönetimi alandaki çalışmalarla geçiren Büyükuysal, şimdiye kadar farklı sektörlerde faaliyet gösteren global ve yerel firmalarda insan kaynakları fonksiyonunun tüm alanlarında uzman ve üst düzey yönetici olarak çalıştı.

Organizasyonel gelişim, performans yönetimi, ücret ve yan haklar, İK dönüşümü, yetenek kazanımı ve işveren markası alanlarında insan kaynakları konusunda geniş bir bilgi birikimine sahip Büyükuysal; özellikle insan yönetimi, etkileme ve ilişki kurma konularında İK stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasına ilişkin önemli çalışmalarda bulundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.