Dolar 32,3178
Euro 34,6290
Altın 2.410,37
BİST 10.094,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C
Cts 18°C




















Amasya'da Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi

Amasya'da Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi
17 Aralık 2023 17:40
79
A+
A-

AMASYA (AA) – Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubesi ve Amasya Gönüllü Kuruluşlar Birliği (GÖKBİR) tarafından, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi.

Sultan II. Bayezid Camisi önünde toplanan grup, ellerindeki Filistin bayrakları ile pankartlarla Yavuz Selim Meydanı'na kadar yürüyerek Filistin lehine slogan attı.

Amasya İmam Hatipliler Derneği Başkanı İbrahim Arslan, yürüyüşün ardından yaptığı açıklamada, tüm mazlumların yanında olduklarını söyledi.

İsrail devletinin insanlık için bir problem olduğunu belirten Arslan, şöyle konuştu:

"Mağdur ve mazlum duruma düşen Gazzeli kardeşlerimizin direnişini, mücadelesini, özgürlük savaşını desteklemek amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubesi ve GÖKBİR platformu organizesiyle sesimizi Amasya’da gür bir şekilde duyurmak için bir araya geldik. Yapılan protestolar ve Filistin’e destek yürüyüşleri, bizlere, ümitsizliğe kapılmamak gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Yürüyüşümüze katkı sağladığınız için hepinize teşekkür ederiz."

Etkinlik, dua edilmesinin ardından son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.