Dolar 32,3909
Euro 34,6837
Altın 2.421,69
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















HAYAT BOYU ÖĞRENME MERKEZLERINE ZİYARET

HAYAT BOYU ÖĞRENME MERKEZLERINE ZİYARET
16 Aralık 2023 23:55
86
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Hacı Ali Okur ve Ferhat Davran, Trabzon İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun ve Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Cemil Karakaş ile ilimiz Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi Alacahan kurs merkezi ve Kemerkaya atölyelerini, ardından da olgunlaşma enstitüsünü ziyaret ettiler. Daire Başkanları,
el emeği göz nuru yöresel ürünlerin yaşatıldığı, üretildiği, teşhir ve satışının yapıldığı bu güzide mekânları ziyaretten duydukları mutlulukları ifade ettiler.
Hayat Boyu öğrenmenin vatandaşlarımıza sunduğu istihdam imkânlarının yanı sıra, kültürel değerlerimizin korunmasına ve işletilmesine katkısının tartışılmaz olduğunu dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Millî Eğitim Bakanlığına ve Hayat Boyu Öğrenme Daire başkanları Hacı Ali Okur ve Ferhat Davran’a bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Cemil Karakaş da:
“İlçemizdeki halk eğitimi merkezlerine bağlı kurslarımızda ve olgunlaşma enstitümüzde, usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimizin gayretleriyle birbirinden kıymetli ürünler hayata karışıyor. Vatandaşlarımıza hizmet etmenin yanında bu üretimler kültürümüz için de birer hafıza görevi üstlenmiştir. Bu değerlere sahip çıkan ve onları daha da değerli kılan tüm kurum çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.