Dolar 32,3786
Euro 34,6919
Altın 2.429,25
BİST 10.001,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Çaybaşı Devlet Hastanesinin 2025'de hizmete açılması planlanıyor

Çaybaşı Devlet Hastanesinin 2025'de hizmete açılması planlanıyor
13 Aralık 2023 16:45
146
A+
A-

ORDU (AA) – Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde devlet hastanesi yapılması için çalışmalara başlandı.

Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, Çaybaşı Devlet Hastanesi'nin yapılacağı alanda çalışmaları inceledi.

Hastanenin yapılacağı alanda hafriyat işlemlerinde sona yaklaşıldığını, akabinde temelinin atılacağını belirten Semiz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü marifetiyle suyun geldiğini, YEPAŞ'ın yaptığı çalışmayla şantiye elektriğinin bağlanmak üzere olduğunu söyledi.

Semiz, 3-5 gün içinde buranın temele hazırlanır duruma geleceğini anlatarak, şöyle devam etti:

"Hastanemiz 24 ay sonra iş teslimi üzerinden ihale edildi, bunun 7 ayı geçti. Yani en geç 16 ay sonra Çaybaşı Devlet Hastanemiz açılır, hizmet vermeye başlar diye hedefliyoruz. Çaybaşı Devlet Hastanesinin içinde diyaliz merkezi de bulunan ve 4 kat üzerinden yapılacak. Bölgemize bu kadar ciddi bir yatırım yapıldı. Böyle bir yatırımdan da insanlarımız 16 ay sonra hizmet alacaklar. 2025 yılında hizmete açılacak."

Hastanenin nüfus yoğunluğu olan bir bölgede hizmet vereceğini dile getiren Semiz, ulaşılır olması anlamında ciddi bir avantaj sağlayacağını kaydetti.

​​​​​​​

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.