Dolar 32,3505
Euro 34,7733
Altın 2.402,36
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Başkan Genç’ten istifa eden meclis üyelerine jest!

Başkan Genç’ten istifa eden meclis üyelerine jest!
10 Aralık 2023 11:05
93
A+
A-

Ortahisar Belediyesi’nin Aralık ayının ikinci meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yönetiminde gerçekleştirildi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ

Meclis toplantısından önce meclis üyeliğinden istifa eden CHP Meclis üyesi Oktay Söğüt ile MHP Meclis üyesi Abdurrahman Kınalı’ya teşekkür plaketi verildi. Başkan Genç, Oktay Söğüt ile Abdurrahman Kınalı’yı meclis kürsüsünün önüne çağırarak, “Bugüne kadar yaptığınızdan hizmetlerden, vermiş olduğunuz katkılardan dolayı sizlere Ortahisar Belediyesi adına teşekkür ediyorum.” dedi ve plaket takdim etti.

KADINLARA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Başkan Genç, 5 Aralık kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilmesiyle (5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü) dolayısıyla meclisin kadın üyelerine, kadın birim müdürlerine, kadın gazetecilere ve kadın belediye personeline de çiçek takdim ederek, onları tebrik etti. Genç, konuyla ilgili şunları aktardı: “Bugün 5 Aralık seçme ve seçilme hakkının kadınlarımıza verildiği günün yıldönümü. Dünyada muasır medeniyetler olarak tanımlanan ülkelerin de bile olmayan ama ülkemizde cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınımızın toplumun önüne çıkması ve yöneten pozisyonda olabilmesi adına kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkını tanıması nedeniyle biz de burada evvel emirde kıymetli kadın meclis üyelerimize ve kadın müdürlerimize birer çiçek takdim edeceğiz.”

Genç, ayrıca ‘5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’ dolayısıyla mühendis meclis üyelerini tebrik ederek, günlerini kutladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.