Dolar 32,2191
Euro 35,0531
Altın 2.503,03
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
19°C
Parçalı Bulutlu
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C




















ÖMÜR GEDİK’TEN YENİ SİNGLE

ÖMÜR GEDİK’TEN YENİ SİNGLE
8 Aralık 2023 12:32
67
A+
A-

“Seni Gidi Vurdumduymaz kadınların ezilmediği dünya hayalimle örtüşen bir şarkı

Ömür Gedik, Sezen Aksu’nun ilk yıllarına damga vuran efsane şarkılarından Seni Gidi Vurdumduymaz’ı yepyeni bir düzenleme ile yeniden yorumladı. DMC ve Tayga Prodüksiyon ortak yapımı olan şarkının elektronik pop tarzındaki aranjesini Cenk Kandıralı yaptı. Şarkının melodisi kadar sözlerinden de çok etkilendiğini söyleyen Ömür Gedik “Sezen Aksu’nun sözleri kadınların susan, ezilen taraf olmadığı bir dünya hayalimle örtüşüyor. İş hayatında olsun, özel hayatta olsun kadınlar artık kendilerine yapılan haksızlıkları karşılıksız bırakmıyorlar. Şarkıdaki ‘Yanına mı kalır sandın sıra bana gelecek, bakalım o zaman seni kim kurtaracak’ cümlesini ne kadar keyifle söylediğimi size anlatamam.” dedi.

Seni Gidi Vurdumduymaz’ın klibi Ali Karakış tarafından İzmir’in en güzel manzaralı yeri olarak bilinen Seyirtepe’de çekildi.

Klipte Uluslararası Model of Models yarışmasında dereceye giren yerli ve yabancı mankenler rol aldı.

ÖMÜR GEDİK YORUMUYLA SENİ GİDİ VURDUMDUYMAZ KLİP LİNK

 https://youtu.be/ij5wtJ9XBxY?si=iaIl4tA0P643Ju1D

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.