Dolar 32,3656
Euro 34,7941
Altın 2.394,37
BİST 10.260,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 19°C




















NetWork'ten stil dolu yeni yıl hediyeleri

NetWork'ten stil dolu yeni yıl hediyeleri
6 Aralık 2023 12:05
71
A+
A-

İSTANBUL (AA) – NetWork, özel hediye seçenekleri ile yeni yılda da ön plana çıkıyor.

Markadan yapılan açıklamaya göre, NetWork’ün kadın koleksiyonunda yer alan ışıltılı detaylar, modern kesimler ve özel kumaş dokusu ile üretilen parçalar, kaliteden ödün vermeyen ve modern görünümlere imza atmak isteyen her kadın için özel hediye alternatifleri sunuyor.

Soğuk kış günlerinde sıcak tutacak yün paltolar, kaşmir trikolar, şapkalar, eldivenler, şallar ve atkılar ise hediye verilmek istenen kişileri mutlu edecek hediyeler arasında öne çıkıyor. NetWork’ün kadın koleksiyonu; yılbaşı ışıltısını yansıtan gold ve gümüş elbiseler, siyahın asaletinin sıkça kullanıldığı gömlek, etek ve elbiseler ile ön plana çıkıyor. Stil tamamlayıcısı ışıltılı küpeler, şık ve fonksiyonel cüzdanlar, özel günlerde kullanılabilecek çantalar ise mutlu edecek zamansız hediye alternatifleri arasında yerini alıyor.

NetWork’ün erkek koleksiyonu ise şıklığından ve kalitesinden ödün vermeyen stil sahibi erkeklerin tercih edeceği kaşmir trikolar, blazer ve deri ceketler ile zamansız hediye seçenekleri sunuyor. İpek mendil ve kravatlar, deri cüzdan ve kemerler, kol düğmeleri ve aksesuarlar ise hem günlük kullanım hem de özel günler için ideal hediye alternatifleri arasında öne çıkıyor.

Soğuk kış günlerinde hem sıcak tutacak, hem de stil tamamlayacak yün şallar, deri eldiven ve yün şapkalar ise, erkekler için en çok tercih edilen hediyeler arasında olmaya aday konumda bulunuyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.