Dolar 32,5102
Euro 34,8761
Altın 2.440,50
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Trabzonspor-Kayserispor maçının ardından

Trabzonspor-Kayserispor maçının ardından
3 Aralık 2023 19:40
77
A+
A-

TRABZON (AA) – Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yenen Mondihome Kayserispor'un teknik direktörü Recep Uçar, genel anlamda oyuncularının verdiği reaksiyondan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Uçar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzon deplasmanının ligin en zor deplasmanlarından biri olduğunu belirterek, "Abdullah hoca ile 5 maç kaybetmeyen bir Trabzonspor vardı. Biz de 5 maçtır kaybetmemiştik. Anlamlı bir maçtı. Trabzonspor'un planlı bir oyunu olduğunu biliyorduk. Genel anlamda çocukların verdiği reaksiyondan dolayı mutluyum." dedi.

Oyuncularını yürekten tebrik ettiğini ifade eden Uçar, "Şehir, kulüp olarak geçiş döneminden geçiyoruz. Hafta içi alınan kararlar, transfer tahtasından alınan kararlara rağmen bütün camia kenetlendi. Maça gelenlere, destek veren herkese teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Maça kötü başlamadıklarını aktaran Uçar, "Ama oyun kalitesi ne Trabzonspor ne bizim adımıza yukarı çıktı. İkinci yarı Trabzonspor topa sahip olsa da arkasında iyi duran Kayseri takımı vardı. Geçişlerle ve set oyunlarında pozisyonlar yakaladık, finalleri yapamadık. 88'inci dakikada Bahoken'in attığı golle kazandığımız maçtı." ifadelerini kullandı.

Dimitrios Kolovetsios'un süre alamaması nedeniyle de üzgün olduğunu dile getiren Uçar, "Sizlerin huzurunda özür diliyorum. Benim şu anda 5 stoperim var. O da etkiliyor. Kendisi adına üzgünüm. Bugün giren, oynayan tüm oyuncular hepsi muazzamdı. Kolovetsios, bir dakika oynasa bile benim için değerli bir kaptan ve kişilik." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.