Dolar 32,4164
Euro 34,7997
Altın 2.423,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Yağmurlu
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















İlköğretim öğrencilerinden kanser tedavisi gören öğretmenlerine sürpriz

İlköğretim öğrencilerinden kanser tedavisi gören öğretmenlerine sürpriz
25 Kasım 2023 11:35
240
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Çarşamba ilçesi Hacı Yılmaz Yılmaz İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencileri, kanser tedavisi gören öğretmenleri Nuray Yazıcı'ya destek olmak için evinin önünde sevgi gösterisinde bulundu.

Kanser tedavisini evinden sürdüren Nuray Yazıcı'nın evinin önünde toplanan öğrenciler, "Tüm kalpler seninle" yazılı pankartı açtı.

"Seni çok özledik, seni seviyoruz" öğretmenim şeklinde tezahürat atan öğrenciler, Yazıcı'nın 24 Kasım Öğretmen Günü'nü kutladı.

Öğrencileri evinin penceresinden selamlayan Yazıcı, gözyaşlarını tutamadı.

Öğrencilerinin kendisine sürpriz yapmasını cep telefonu ile çekerek sosyal medyada paylaşan Yazıcı, "Bu günü ömrüm boyunca unutmayacağım, nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum sizleri çok seviyorum. Her ne kadar huysuz, fazlaca despot sevgisini çok belli edemeyen biri olsam da çocuklarım sizlere emanet sesim düzeldiği gün okuldayım. Hepinizi çok ama çok özledim. Sizlerin gelmesi bana öyle büyük bir doping oldu ki şimdi çıkıp okula geleyim diyorum. Allah'ım inşallah izin verecek kavuşacağız. Çok çok teşekkür ediyorum duygularımı ifade edemiyorum ama bana bu günü yaşattınız ya en büyük mutluluk benim için." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.