Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















OF SAADET’E REKLAM AMBARGOSU KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

OF SAADET’E REKLAM AMBARGOSU  KAMUOYUNUN DİKKATİNE!
24 Kasım 2023 10:58
134
A+
A-

MURATOĞLU’NDAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

SAADET OF’TAN BELEDİYEYE REKLAM ELEŞTİRİSİ

OF SAADET’E REKLAM AMBARGOSU

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Of İlçesinde yaşadıkları bir sorun hakkında dikkat çeken açıklama yaptı.

Öğretmenler günü münasebetiyle ilçede bulunan reklam panolarının adil bir şekilde dağıtılmadığını ve bunu sürekli yaptıklarını dile getiren İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı olarak yaklaşık 15 yıldır her 24 Kasım tarihinde, Öğretmenler Gününü çeşitli şekillerde kutlamaktayız.

İlçemizdeki okullarımıza giderek kıymetli öğretmenlerimizin bu özel gününü tebrik edip, hediyemizi takdim ediyor, hal ve hatırlarını soruyor, dilek ve şikayetlerini dinliyoruz.

Bu yılki Öğretmenler Gününde ise ilçemizdeki bilbordlarda ve raketlerde, Of Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Saral adına bir kutlama mesajı yayımlamak istedik. Gerekli hazırlıkları yaptık ve müracaatta bulunduk.

Fakat müracaatımıza cevap gelmeyince, ilgili firma yetkilisini tekrar aradık. Kendisi bize, ‘ilçedeki boşta olan bütün reklam panolarının belediye tarafından kullanılacağını’ söyleyerek bizim ilanımızın yayınlanamayacağını ifade etti.

Biz Öğretmenler Gününü kutlamak için hazırlıklarımızı yapmıştık ama maalesef bu imkândan faydalanmamız engellenmiştir!

Reklam panolarının tamamının 24 Kasım’da Belediye tarafından kullanılacağı gerekçesiyle talebimize olumsuz yanıt verilmesinde, daha önce de benzer durumlarla karşılaştığımız için, maalesef biz bunu kasıtlı ve art niyetli olarak görüyoruz!

Burada sesi kısılan Saadet Partisi ve onun değerli adayı değil, bilakis Of’un sesidir!

Bu durumu saygıdeğer halkımızın takdirlerine sunuyoruz!”

Gelecek dönemde Belediyeye Milli Görüş zihniyetini getireceklerini sözlerine ekleyen Muratoğlu, “Gelecek 24 Kasım’da ve bütün özel günlerde, dileyen herkesin dilediği reklam ilanını verebileceği, hangi inaç ve düşüncede olursa olsun dilediği gibi fikirlerini ortaya koyabileceği bir Of’u inşa edeceğiz.” diyerek tüm eğitim camiasının Öğretmenler gününü tebrik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.