Dolar 32,2733
Euro 34,8101
Altın 2.406,14
BİST 10.302,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















“Öğretmenler Günü” Of'ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

“Öğretmenler Günü” Of'ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor
23 Kasım 2023 16:25
86
A+
A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Of ilçesinde "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Çapoğlu, rehber öğretmen Nur Nihal Karcı, matematik öğretmeni Sadullah Özdin ile Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer'i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Demirer, eğitimin ülkenin en önemli meselesi olduğunu belirterek, öğretmenlerin gününü kutladı.

Kabahasanoğlu ise desteklerinden dolayı Demirer'e teşekkür etti.

Kabahasanoğlu daha sonra İsmail Yıldırım İlkokulu Müdürü Cemal Kızıltay, rehber öğretmen Zafer Akatın, sınıf öğretmeni Nuray Ceren Uysal Bozbaş ile Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu ziyaret etti.

Sarıalioğlu, eğitim gönüllüsü, eğitimin bir neferi olarak her zaman öğretmenlerin yanında yer aldıklarını vurgulayarak, öğretmenlerin gününü kutladı.

Ziyaretlerde Kaymakam Demirer ve Başkan Sarıalioğlu, öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti.

"Öğretmenler Günü" etkinlikleri kapsamında, Kaymakam Demirer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu ve okul müdürlerinden oluşan heyet, emekli sınıf öğretmeni Fazlı Yavuz ile emekli okul müürü Abdurrahman Yılmaz'ı evlerinde ziyaret etti.

Of Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Tekke ve beraberindeki öğretmenler ise evinde tedavi gören Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İbrahim Ak ile emekli öğretmen İsmail Çapoğlu'na ziyaret gerçekleştirdi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.