Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Tosya Belediye Başkanı Kavaklıgil, öğretmenleri ziyaret etti

Tosya Belediye Başkanı Kavaklıgil, öğretmenleri ziyaret etti
22 Kasım 2023 17:05
87
A+
A-

KASTAMONU ( AA) – Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenleri ziyaret etti.

Başkan Kavaklıgil, ziyaretle ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Tosya'da bulunan 38 eğitim kurumunu ziyaret etmeye başladıklarını söyledi.

Bütün ziyaretleri 24 Kasım Öğretmenler Gününe sığdıramayacakları için organizasyona iki gün öncesinden başladıklarını belirten Kavaklıgil, şunları kaydetti:

"Bütün öğretmenlerimizi ziyaret ediyoruz, hem onlarla muhabbet ediyoruz. Geleceğimizin teminatını yetiştiren öğretmenlerimiz bizim için çok kıymetli olduğu için, onların fikir ve görüşlerine değer veriyoruz. Bu bağlamda hem memleketimizle alakalı sohbetler, hem de okullarımızın ihtiyaçlarıyla alakalı bir istişare gerçekleştiriyoruz. Çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Tosya Belediye Başkanlığı olarak eğitim camiasının hep yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Onların fikir ve görüşlerini alarak, şehrimizdeki eksiklikleri giderme noktasında da istişarelerimizi düzenli bir şekilde devam ettireceğiz. "

Ziyaretlere, Kavaklıgil'in eşi Seval Sünal Kavaklıgil, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı da katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.