Dolar 32,4232
Euro 34,7608
Altın 2.434,28
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Avcı, Başkan Genç’i makamında ziyaret etti

Avcı, Başkan Genç’i makamında ziyaret etti
21 Kasım 2023 13:46
269
A+
A-

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Amatör Branşlar Sorumlusu Derviş Köz ile birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti. Abdullah Avcı ve beraberindekilerle Trabzonspor’un Süper Lig’deki performansı hakkında görüşen Başkan Genç, takımın gidişatından son derece memnun olduğunu dile getirdi.

“SİSTEMİMİZ OTURDU”

Abdullah Avcı’nın teknik direktör koltuğuna oturmasından sonra dört maçta 10 puan alarak çok istikrarlı bir performans ortaya koyduğunu ifade eden Genç, “Bu sene Süper Ligi iyi bir konumda bitireceğimizi düşünüyorum. Takımımız kondisyon olarak da çok güzel bir durumda. Sistemimiz oturmuş, futbolcularımızın morali de yerinde… Çok genç bir kadromuz var. Ben bu sene Süper Lig’den umutluyum. Eğer hakem hatalarına kurban gitmezsek zirveyi zorlayacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

“DESTEĞİNİ HER ZAMAN HİSSEDİYORUZ”

Abdullah Avcı da Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in Trabzonspor söz konusu olduğunda her platformda desteğinin çok önemli olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Başkanımız sağ olsun bizi asla yalnız bırakmıyor. Uğradığımız her türlü haksızlıkta sözünü esirgemiyor. Konumu itibarıyla da her sözü gündeme oturuyor. Bundan son derece memnunuz. Desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz.”

1461. ÜYE OLDU

Başkan Genç’ten sonra beraberindeki heyetle birlikte Ortahisar Belediyesi Gençlik Kütüphanesi’ni ziyaret eden Abdullah Avcı, “Kütüphanenin konsepti son derece ilgi çekici ve güzel. Tarihi binanın kütüphaneye çevrilmesi son derece anlamlı. Bu tür yapıların geleceğimize ışık tutan kütüphane şeklinde değerlendirilmesi çok güzel. Burada çok sıcak ve insanı kucaklayan bir ortam var. Tam da gençlerin ve kitapseverlerin çok hoşlanacağı bir

konsept. Gerçekten de buradan büyük bir keyif aldım. Buradan tüm Trabzonsporlulara bu kütüphaneyi görmelerini tavsiye ediyorum. Trabzonspor, taraftarlarını nasıl mutlu ediyorsa, kütüphane de ziyaretçilerini o şekilde mutlu ediyor. ” dedi. Abdullah Avcı, Gençlik Kütüphanesi’nin 1461. üyesi oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.