Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Türkiye Masa Tenisi Süper Ligi 2. etap müsabakaları Samsun'da devam ediyor

Türkiye Masa Tenisi Süper Ligi 2. etap müsabakaları Samsun'da devam ediyor
19 Kasım 2023 15:10
71
A+
A-

SAMSUN (AA) – Türkiye Masa Tenisi Süper Ligi 2. etap karşılaşmaları Samsun'da sürüyor.

Samsun İlkadım Okçuluk Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda 19 kadın, 19 erkek takımında toplam 167 sporcu mücadele ediyor.

Gençlik ve Spor İlkadım İlçe Müdürü Murat Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte masa tenisi branşında ilk kez Süper Lig takımlarını ağırladıklarını söyledi.

Samsun İlkadım Okçuluk Spor Salonu'nun ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yaptığına işaret eden Turan, şunları dile getirdi:

"Türkiye genelindeki masa tenisi kulüplerinden yerli ve yabancı sporcuları Samsun'da ağırlıyoruz. Spor organizasyonlarını sadece bir yarışma ortamı olarak düşünmemek lazım. Spor organizasyonu aynı zamanda kente yerel turizme ciddi katkılar sağlamaktadır. Biz her zaman gelen sporcularımıza, takımlarımıza sadece bunun bir yarışma olmadığını, yarışmanın dışında şehrin yerel dinamikleri anlamında hem tarihine hem de turizm açısından güzel yerlerin görülmesi anlamında katkısı olduğunu ifade ediyoruz. Samsun biliyorsunuz bir de ilk adım şehri, yakın tarihe damga vurmuş bir şehir. Hem tanıtım anlamında hem de şehrimizin sportif altyapısının ne seviyede olduğunu göstermek anlamında bu organizasyonların büyük katkısı olduğunu düşünüyoruz."

Bupiliç Balıkesir sporcusu Aybüke Öner ise salonu ve organizasyonu çok beğendiklerini ifade etti.

Öner, "Umuyoruz ki masa tenisi adına da böyle bir salon olur. Eski A Milli sporcusuyum. Türkiye'de ilk dörtte bulunduğum zamanlar oldu. Şu anda Süper Lig'de oynuyorum. Bu sene Bupiliç Balıkesir takımı adına Türkiye Süper Ligi'nde ilk dört takım arasında olmayı hedefliyoruz." dedi.

Hatayspor Masa Tenisi sporcusu İranlı İman Golşahi de 4 yıldır Türkiye'de yaşadığını ve 3 yıldır da Süper Lig sporcusu olduğunu söyledi.

Samsun'daki organizasyonu çok beğendiğini belirten Golşahi, "İran'da genç milli takımda 3, büyüklerde ise 1 yıl oynadım. Hatayspor'da masa tenisine devam ediyorum." diye konuştu.

Süper Lig 2. etap karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla tamamlanacak.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.