Dolar 32,2629
Euro 34,8145
Altın 2.426,22
BİST 10.103,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Üç Bant Bilardo Karadeniz Bölge Şampiyonası Sinop'ta yapılacak

Üç Bant Bilardo Karadeniz Bölge Şampiyonası Sinop'ta yapılacak
17 Kasım 2023 10:30
88
A+
A-

SİNOP (AA) – Üç Bant Bilardo Orta ve Batı Karadeniz Bölge Şampiyonası Sinop'ta yapılacağı bildirildi.

Modi Spor Kulübü'nde 12 ilden 32 sporcunun katılacağı şampiyona 25-27 Kasım'da yapılacak.

Türkiye Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Nurettin Karakurt, en son 2016 yılında Karadeniz Bölge Şampiyonası organizasyonunu yaptıklarını söyledi.

2016 yılından sonra Bilardo Federasyonu kararınca Sinop'ta şartlara ve organizasyona uygun spor salonu olmaması nedeniyle turnuvalar düzenlenemediğini belirten Karakurt, şunları kaydetti:

"Bu yıl yeniden düzenlenen bilardo salonumuzu, milletvekilimiz Barış Karadeniz'in destekleri doğrultusunda bölge organizasyonlarına, kamplara ve Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapabilecek bir konuma getirdik. Dolayısıyla 7 yıl sonra Üç Bant Bilardo Karadeniz Bölge Şampiyonasının Sinop'ta yapılmasını sağladık. Bu bizim sporumuz ve ilimiz adına sevindirici bir durum. Bu kapsamda Bilardo Sinop İl Temsilciliği faaliyet programı dahilinde Orta ve Batı Karadeniz Bölge Şampiyonası için 12 ilin en iyi 32 klasman sporcusunu Sinop'a davet ettik."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.