Dolar 32,3893
Euro 34,7878
Altın 2.396,31
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















TEDAŞ, Çoruh EDAŞ ve Fırat EDAŞ ile eğitimde iş birliği anlaşması imzaladı

TEDAŞ, Çoruh EDAŞ ve Fırat EDAŞ ile eğitimde iş birliği anlaşması imzaladı
17 Kasım 2023 15:50
110
A+
A-

ANKARA (AA) – Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ), Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ ve Fırat Elektrik Dağıtım AŞ ile saha çalışanları için teknik eğitimlerin dijitalleştirilmesi için "Eğitim Seti İş Birliği" anlaşması imzaladı.

Çoruh EDAŞ ve Fırat EDAŞ'tan yapılan ortak açıklamaya göre, şirket bünyesinde görev yapan tüm saha çalışanlarına verilecek eğitimlerin zamandan ve mekandan bağımsız olarak gerçekleştirilmesini sağlayan "TEDAŞ Dijital Atölye Sistemi"ni kullanmak için TEDAŞ ile iş birliği sözleşmesi imzaladı.

TEDAŞ Genel Müdürlüğü'nde yapılan imza töreni ile hayata geçirilecek olan sistem sayesinde, eğitimlerde teknik bilgilendirme konuları öncelikli olarak ele alınacak.

Gerçek hayatta karşılaşılan problemlerden yola çıkılarak üç boyutlu sanal ortamlarda oluşturulan sanal gerçeklik senaryoları ve bu senaryolar içerisinde kullanıcıların problemlerin çözümü için gerçekleştirebilecekleri çeşitli etkileşimleri içeren yazılım teknolojisiyle ilerletilen sistemde, önceliğin "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimlerinin olması planlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çoruh EDAŞ Müdürü Mehmet Aydın , TEDAŞ bünyesinde hazırlanıp hayata geçirilen Dijital Atölye Projesini sektör ve şirket için önemli bir adım olarak gördüklerini ifade ederek, "Çoruh EDAŞ olarak önceliğimiz kaliteli ve kesintisiz hizmeti tüketicilerimizle en doğru şekilde buluşturmak. Bu hizmet arzını sağlarken de en büyük gücümüz saha çalışanlarımız. Projenin eğitimlerine katılacak olan ekip arkadaşlarımız ve şirketimiz adına başta Sayın Genel Müdürümüz Ömer Sami Yapıcı olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyor, imzaladığımız bu sözleşmenin şirketimize ve elektrik dağıtım sektörüne büyük değer katacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Fırat EDAŞ Müdürü Müjdat Çelik ise şunları kaydetti:

"TEDAŞ Genel Müdürlüğü'nün eğitimde dijitalleşme ve dönüşme hedefi çerçevesinde yapmış oldukları projenin bir ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Şirket olarak önceliğimiz her zaman kaliteli ve kesintisiz hizmeti vatandaşlarımızla en doğru şekilde buluşturmak olmuştur. Bu hizmeti sağlarken de en büyük gücümüz saha çalışanlarımız. İmza attığımız proje ile artık sahadaki insan kaynağımızın teknik eğitimlerini zamandan ve mekandan bağımsız bir şekilde gerçekleştirecek ve sektöre katma değer sağlayacağız. Bu sebeple iş süreçlerimizi geliştirme noktasında destek olacak projeyi hayata geçiren TEDAŞ Genel Müdürümüz Sayın Ömer Sami Yapıcı’ya ve emeği geçen ekip arkadaşlarına şirketim adına teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.