Dolar 32,3810
Euro 34,6951
Altın 2.400,49
BİST 10.054,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C
Cts 19°C




















TFFHGD Trabzon Şubesi, amatör maçta hakemin darbedilmesini kınadı

TFFHGD Trabzon Şubesi, amatör maçta hakemin darbedilmesini kınadı
16 Kasım 2023 17:05
82
A+
A-

TRABZON (AA) – Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Trabzon Şubesi, kentte dün oynanan Trabzon 2. Amatör A Grubu müsabakasında hakemin darbedilmesini kınadı.

TFFHGD Trabzon Şubesinden yapılan açıklamada, kentte dün Gülbaharspor ile Vakfıkebir 1874 Futbol Kulübü arasında oynanan Trabzon 2. Amatör A Grubu müsabakasını yöneten hakem İsmail Düzgün'e, bir futbolcu tarafından fiili saldırı gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, "TFFHGD Trabzon Şubesi olarak hakeme karşı yapılan bu çirkin hareketi şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Hakemlerimize 'geçmiş olsun' dileklerimizi ileterek her zamanki hakkaniyet ve disiplinden taviz vermeden bu olaya adı karışanlarla ilgili idari ve yasal işlemlerin yürütülmesinin sonuna kadar takipçisi olacağız." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, yaralanan hakemin tedavi altına alındığı olaya ilişkin gözaltına alınan futbolcu, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.