Dolar 32,4399
Euro 34,7477
Altın 2.423,27
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Akın Nezor: “Elimi değil gövdemi taşın altına koyacağım”

Akın Nezor: “Elimi değil gövdemi taşın altına koyacağım”
13 Kasım 2023 12:52
206
A+
A-

Trabzon haberleri: İYİ Parti’den ilk aday adaylığı açıklaması Beşikdüzü.’nden geldi, adaylığını açıklayan Akın Nezor flaş açıklamalarda bulundu

Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken siyasi partilerde hareketlilik başladı. Aday adaylıkları için kulislerde birçok isim yer alırken, İYİ Parti’den ilk resmi aday adaylığı açıklaması geldi. İş insanı Akın Nezor Beşikdüzü Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvuru yaptığını ifade etti. Perşembe günü basın aracılığıyla da adaylığını açıklayan Nezor, yazılı olarak yayınladığı açıklamada Beşikdüzü Belediye Başkanlığı adaylığının nedenlerini ve hedeflerini açıkladı.

“BEŞİKDÜZÜ’NÜN KÖTÜ KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİM”

İlk olarak aday adaylığı sürecinin nasıl başladığını açıklayan Akın Nezor, “Biz iyilerin, halka hizmet Hakk’a hizmet olduğunu bilen, insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkense inanan bir siyasi anlayışın evlatlarıyız. Allah’ım çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup etmesin. An itibariyle İYİ Parti’mizden Beşikdüzü Belediye Başkanı aday adaylığımı açıklıyorum. Bu sürece gelene kadar uzun istişare süreçlerinden içerisinden geçtik. Parti büyüklerimizle ve şehrimizin kanaat önderleriyle görüştük. İYİ Parti’mizin İl Başkanı Fatma Başkan ve İlçe Başkanımız Serkan Dübüş ile son yaptığımız görüşmenin ardından, onların da oluruyla aday adaylığımı açıklama kararı aldım.  Biz teşkilatın içinden geldik, teşkilatçılığı biliyoruz. Uzun yıllardır da güzel Beşikdüzü’müze esnaf olarak hizmet ediyorum. Aynı zamanda siyasetin içinde aktif olarak yer aldım. İlçemizi tanıyor ve sorunları çok iyi biliyorum. Bu yüzden de Beşikdüzü için üzülüyorum, sadece ben değil, bütün Beşikdüzülü hemşehrilerim üzülüyor. Bu ilçe çok daha iyisini hak ediyor. Fakat mevcut belediye başkanımız bu noktada yeteri kadar çalışkan olamadı. Çalışmak isteyenlerin de önünü açmadı. Bahaneler arkasına sığınarak, günü kurtarmak için söylemler ve politikalar üretti. Bu da ilçemize çok zarar verdi. 2014 yerel seçimlerinde seçilen yönetim ilçemizin kaynaklarını sömürmüştü. Bu kötü yönetimin ardından hemşehrilerimiz ilçemiz için yeni bir tercih yaptı fakat bu tercihte ilçemizi ileri taşıyamadı. İlçemiz bu kaderi hak etmiyor, inşallah Beşikdüzü’nün kötü kaderini değiştireceğim” şeklinde konuştu.

“BEŞİKDÜZÜ’NE ‘SAKİN ŞEHİR’ ÜNVANI ALACAĞIZ”

Akın Nezor özellikle turizm noktasında Beşikdüzü’nün oldukça fazla potansiyele sahip olduğunu belirterek,  “Bu noktada ben elimi değil, gövdemi taşın altına koyarak ilçemize hizmet etmek için bir yola çıkıyorum. Beşikdüzü her anlamda gelişmeye müsait bir ilçe. Burada eksik olan kararlı bir yönetim ve projeler. Maalesef 2019 yerel seçimlerinin ardından ilçemizde proje üretilemedi. Mevcut projelerin devir işlemi bile düzgün yapılamadı. Elimizdeki kullanışlı kaynaklar kaybedildi. Özellikle turizm katkısı amacıyla yapılan teleferik bir kambura, büyük umutlarla getirilen Mavi Karadeniz gemisi ihaleyle satıldı. Kaynaklarımızı hiç uğruna satıldı veya kiralandı. Artık buna bir son verilmesi gerekiyor. Beşikdüzü doğru projelerle turizmin incisi olabilecek, yaşanılabilir bir kent. Fakat bu kıymet ortaya çıkarılamadı. Biz bunun içinde elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Beşikdüzü’nü yaşamın iyi olduğu kentler arasına sokacağız ve sakin şehir unvanı salmasını sağlayacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.