Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















ŞOK Marketler istikrarlı büyümesini sürdürüyor

ŞOK Marketler istikrarlı büyümesini sürdürüyor
9 Kasım 2023 20:35
97
A+
A-

İSTANBUL (AA) – ŞOK Marketler'in cirosu, yılın ilk dokuz ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 84,6 artarak 75 milyar lira oldu.

ŞOK Marketler'den yapılan açıklamaya göre, istikrarlı büyümesini sürdürerek yılın ilk 9 ayında 550 yeni mağaza açan ŞOK Marketler, 30 Eylül 2023 itibarıyla Türkiye’nin 81 ilinde 47 bini aşkın çalışanı ile 10 bin 601 mağazada hizmet veriyor.

ŞOK Marketler’in cirosu, yılın ilk dokuz ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 84,6 artarak 75 milyar lira oldu. Yeni yatırımlarıyla karlılığını koruyarak büyümeye devam eden ŞOK Marketler, ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlamayı sürdürüyor.

ŞOK Marketler, yazın hayata geçirdiği yeni sadakat programı Win ile müşterilerinin kazançlı alışveriş deneyimini daha da yukarı taşımayı başardı. Büyük ilgi gören "Win" uygulaması ile her hafta hem mağazalarda hem de ŞOK’un online ticaret uygulaması Cepte Şok’ta farklı ürün gruplarında ve seçili ürün ve markalarda kampanyalar düzenleniyor. Win’li müşteriler bu kampanyalı ürünlerden alışveriş yaptıkça TL kazanıyor, kazanılan TL tutarı, müşterilerin Cepte Şok’taki Win cüzdanlarına yükleniyor ve sonraki alışverişlerde hem ŞOK’ta hem de Cepte Şok’ta kullanılabiliyor. ŞOK Marketler ekim ayında Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak gerçekleştirdiği büyük indirim şenliği ile bin üründe sağladığı indirimlerin yanı sıra Win’e özel kampanyalar düzenledi.

– "Çok büyük bir ekosistemle ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz"

Açıklamada üçüncü çeyrek finansal verilere ilişkin değerlendirmesine yer verilen ŞOK Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel, şunları kaydetti:

"ŞOK’un, güvenilir ve kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerine en yakın noktadan ulaştırma üzerine kurulu iş modelinin istikrarlı bir finansal büyüme ile karşılık bulmasından dolayı çok mutluyuz. Ekim ayında Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında enflasyonla mücadeleye de destek amacıyla gerçekleştirdiğimiz kampanyamıza müşterilerimizin teveccühü yüksek oldu. Öte yandan, kısa süre önce hayata geçirdiğimiz 'Win' sadakat programımızla müşterilerimize sunduğumuz kazançlı alışveriş deneyimini bir üst noktaya taşıyoruz. Müşterilerimizin büyük ilgi gösterdiği 'Win' uygulamamızın büyümemize sağladığı olumlu etkileri hissediyoruz. Binlerce tedarikçi, çiftçi ve üreticiden oluşan çok büyük bir ekosistemle ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz."

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.