Dolar 32,3712
Euro 34,7821
Altın 2.439,61
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 19°C




















Trabzonspor’dan Ivan Rakitic bombası!

Trabzonspor’dan Ivan Rakitic bombası!
21 Ekim 2023 19:50
225
A+
A-

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın almak isteyip de alamadığı ve almak için çalışmaya devam edeceğini açıkladığı isim belli oldu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, ”Kimsenin hayır diyemeyeceği bir yıldız orta saha transfer etmek istiyoruz. Çok istediğim ama alamadığım bir transfer oldu. Şu an isim veremem çünkü almaya çalışıyorum hala.” açıklamasında bulundu. Bu durum bordo-mavililerin ilgilendiği orta sahanın kim olduğu sorusunu akıllara getirdi. İşte Trabzonspor Başkanı Doğan’ın bordo-mavili formayı giydirmek istediği o isim…

RAKITIC’İN PEŞİNDE

Ertuğrul Doğan, sezon başından beri Sevilla’dan Ivan Rakitic’in transferi için uğraş veriyor. Oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 1988 doğumlu olan Ivan Rakitic’i takımın lideri yapmak isteyen Ertuğrul Doğan, oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Nenad Bjelica’nın ikna edemediği oyuncu ile görüşmeleri kesmeyen Doğan, Abdullah Avcı’dan da bu transfer için onay aldı. Devre arasında transferi bitirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

MAREK HAMSIK’İN YERİNİ ALACAK

Bilindiği üzere Trabzonspor, Abdullah Avcı döneminde Marek Hamsik’i kadroya katmıştı. Avcı, Hamsik’i takımın lideri yapmış ve büyük verim almıştı. Takımın kaptanı yaptığı Marek Hamsik ile şampiyonluğu yakalayan Avcı, Ivan Rakitic’in de aynı etkiyi vereceğini düşünüyor. Aynı şekilde Ertuğrul Doğan da Rakitic’e Marek Hamsik’in rolünü vermeyi planlıyor.

SEVILLA’NIN EN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN

Ivan Rakitic, ilerleyen yaşına rağmen İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla’nın en önemli isimlerinden bir tanesi. Bu sezon 10 resmi maçta forma şansı bulan oyuncu, 2 asist gerçekleştirdi. Oyuncu, geçen sezon ise 51 maça çıkarken, 2 gol atıp, 6 asist gerçekleştirmeyi başarmıştı.

Kaynak : Karadeniz Gazetesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.