Dolar 32,3846
Euro 34,7462
Altın 2.398,36
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Dilek ERKOL Sancak Mahallesi Muhtar adayı.Çok değerli Sancak Mahallesi halkına selam ve saygılarımla…

Dilek ERKOL Sancak Mahallesi Muhtar adayı.Çok değerli Sancak Mahallesi halkına selam ve saygılarımla…
20 Ekim 2023 13:29
499
A+
A-
Çok değerli Sancak Mahallesi halkına selam ve saygılarımla…
31 Mart 2024 yerel seçimleri için, Sancak Mahallesi muhtar adaylığımı açıkladığım geçen haftadan bu yana, gerek tanıdıklarım,gerek tanımadıklarım; genç,yaşlı,kadın bütün seçmenlerimizden almış olduğum geri bildirimler ve olumlu tepkilerden dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bu yola çıkarken, sadece kendi fikrim ile değil, çevremde ki değerli insanların ortak kararlarıyla aday olduğumu bilmenizi isterim. Sizlerden gelen bu ilgi beni daha da güçlendirmiş ve gururlandırmıştır.
” Muhtarlık ek işim değil, tek işim olacak ” sloganıyla çıktığım bu yolda, Yomra’mızın en büyük mahallesi olan Sancak Mahallesi’nin ilk kadın muhtarı olmak için azalarımla var gücümle çalışacağım,çalmadık kapı bırakmayacağım.Bir kadın olarak, yapacağımız yepyeni hizmetlerle,kadının elinin değdiği her yerin daha da güzelleşeceği,örnek alınacak bir muhtar olacağıma dair size söz veriyorum.
Sizlerin de desteğiyle, genç,yaşlı,erkek,kadın demeden 31 Mart seçimlerinde desteğinizi bekliyorum. Destek sizden , hizmet bizden.
Saygılarımla ; Dilek ERKOL
Sancak Mahallesi Muhtar adayı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.