Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Nenad Bjelica ile yolların ayrılması süreci hızlandırıldı

Nenad Bjelica ile yolların ayrılması süreci hızlandırıldı
9 Ekim 2023 04:37
209
A+
A-

Trabzonspor’da Adana Demirspor yenilgisi sonrası Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica ile yolların ayrılması süreci hızlandırıldı.

Başkan Ertuğrul Doğan’ın Bjelica’nın avukatıyla sözleşme fesih konusunu görüştüğü biliniyor. Milli aranın da girmesiyle takımın başına geçecek yeni teknik direktör de kısa süre içinde netleştirilmiş durumda. Bordo-Mavililer, iki sezon önce takımı şampiyonluğa taşıyan teknik adam Abdullah Avcı ile 2 yıllık prensip anlaşmasına vardı. Bjelica ile yolların ayrılmasının resmileşmesinin ardından Abdullah Avcı’nın da resmen açıklanması bekleniyor.

A Spor yorumcusu Ulaş Özdemir de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bordo-Mavilileri heyecanlandırdı. Ulaş Özdemir’in paylaşımı şöyle; “Yine bir 8’inci haftaydı. Yine bir milli araydı. O dönemki Alanya maçında takımın başında olamamıştı. Şimdi olacak! Bu tevafuk yeni bir hikaye yazar mı? Başlıyoruz…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.