Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















AKYAZİDA FIRTINA KOPTU PENDİKSPOR DEVİRDİ.

AKYAZİDA FIRTINA KOPTU PENDİKSPOR DEVİRDİ.
1 Ekim 2023 14:01
254
A+
A-

Takımı kutlarım bjelika kutlarım bu maçta hata yapmadı değişiklikleri yerinde yaptı. yalnız topla oynamamız kötüydü. Topla çok oynamadık. Kazandık ama böyle rezil futbol oynanmaz izledim maçı rakip üstümüze geldi son dakikalar nefes kesti.

Ertuğrul Doğan çok doğru açıklamalar yaptı. Tebrik ediyorum hergün hakem hatalarından Trabzonsporumuzun cani yanıyor. biride buna dur demiyor. Mhk sesleniyorum burdan Mendy yapilan faul vardı. O pozisyon gol değildi. ayrıca son dakikalarda faul vardı Mendy faul yapıldı. Kırmızı kart doğru değildi. ama hakem görmedi. Direk kırmızı kart çıkardı.

Bu sezon çok canımız yanıyor. Hakem hatalarından bu sezon Trabzonspor’un çok canı yanacak. gibi duruyor hakemlerden bu sezon çok çekiyoruz. hakemlerden Yinede cekeceğiz gibi duruyor. Bize adaletli hakem verin adaletli hakem yönetsin maçlarımızı lütfen rica ediyorum. Adaletsiz hakem yönetmesin bizim maçlarımızı adaletli dağitin hakemleri çok canımız yanıyor. Hakem kararlarından söyleyeceklerim bu kadar.

Umarım okursunuz. Köşe Yazımı Herkese Hayırlı Pazarlar diliyorum

Kalın Sağlicakla

Alper Dural yazdı.

Hörmetlerle

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.