Dolar 32,3630
Euro 34,9070
Altın 2.386,90
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















VSP PARTİSİ GENEL BAŞKAN YILMAZ GÜLÜMSER’DEN EMEKLİ MAAŞLARININ REFAH DÜZEYİNDE OLMASI GEREKMEKTEDİR.

VSP PARTİSİ GENEL BAŞKAN YILMAZ GÜLÜMSER’DEN EMEKLİ MAAŞLARININ REFAH DÜZEYİNDE OLMASI GEREKMEKTEDİR.
22 Eylül 2023 09:50
107
A+
A-

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Sayın Yılmaz Gülümser’den Emekli maaşlarının refah düzeyinde olması ilgili gerekmektedir. konuyla ilgili yaptığı yazılı basın açıklamada”
Şunları söyledi.

Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimiz de ömrünü Yüce Türk Devletimize ve Aziz Türk Milletimize hizmet vererek emekli olmuş vatandaşlarımızın geçim şartlarını yerine getirmeye çalışıyor olmasında eflasyon ve ekonomik gerçeklere uygun onursal yaşam haklarını sürdürülebilir hale getirmek adına en düşük emekli Maaşının Asgari ücreti üzerine alınması gerekmektedir bu konuda ki taleplerimizi Yüce Türk kamuoyuna saygıylarımızı sunuyoruz. gelişmelerin ve sürecin de takipçisi olacağız.dedi.

Bir konuya da dikkat çekmek istiyorum ki.
Her emekli en az 4 kişilik bir çekirdek Aile yapısında Annesidir Babasıdır. gerçekleri üzerinden düşünürsek kişisel giderleri dışında da ailevi giderlerinin karşılanması açısını da asla unutmamak gerekmektedir. dedi.

Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimiz.

Vatan Severler Partisi Basın Danışmanı SİBEL DEMİRDİŞ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.