Dolar 32,3592
Euro 34,7625
Altın 2.392,75
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Başkan Çebi’den Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Başkan Çebi’den Yeni Eğitim Yılı Mesajı
11 Eylül 2023 10:43
140
A+
A-

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi 2023-2024 eğitim öğretim yılı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çebi mesajında yeni eğitim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, 11 Eylül’de başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çebi kutlama mesajında şu sözlere yer verdi;

“Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin uzun bir tatilden sonra okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.

Çocuklarımızı, eğitim imkânlarıyla ne kadar buluşturabilirsek, ne kadar iyi yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar aydınlık ve güçlü olacaktır. Bugün okul sıralarında eğitim süreçlerine yön verdiğimiz çocuklarımız, yarın geleceğimizin bilim insanları, mühendisleri, teknoloji girişimcileri, öğretmenleri ve liderleri olacaklar. Teknoloji yarışının son hızla devam ettiği çağımızda; eğitimli, meraklı ve heyecanlı genç nesillere ihtiyacımız var. Araklı Belediyesi olarak bizler de çocuklarımızın her türlü bilgi, beceri ve donanıma sahip bireyler olarak yetişmelerinde, yeteneklerinin geliştirilmesinde, büyük bir gayret ve özveriyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda da eğitim camiamıza okullar, kapalı spor salonları, suni çim sahalar, kütüphaneler ve materyaller gibi birçok fiziki destek sağlıyoruz. Yıl boyunca okullarımızın çevre düzenlemesi ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da yanlarında olduk.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının 2023-2024 eğitim öğretim yılını kutluyor, ilçemize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.