Dolar 32,2245
Euro 35,1473
Altın 2.472,11
BİST 10.213,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















30 AĞUSTOS’TA ŞALPAZARI “ÇİFTE BAYRAM” YAPACAK

30 AĞUSTOS’TA ŞALPAZARI “ÇİFTE BAYRAM” YAPACAK
25 Ağustos 2023 01:26
209
A+
A-

Türkiye’nin yakından tanıdığı Gazeteci ve Ünlü Televizyon Programcısı Necati Selvitop, geçtiğimiz günlerde 2024 yılında gerçekleştirilecek olan mahalli yerel seçimlerinde Şalpazarı Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıklamasının ardından çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Trabzon’un Şalpazarı Belediye Başkanlığına talip olan Necati Selvitop, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katılımı ile 30 Ağustos Çarşamba günü Şalpazarı ilçe merkezindeki düzenleyeceği buluşmada, 20’nin üzerinde sanatçı bu özel günde sahne alacak.

Ayrıca 160 üzerinde iş insanının Şalpazarı’na yatırım sözü vermesi bekleniyor.

30 Ağustos’ta Şalpazarı’na çifte bayram yaşatacak olan dev organizasyonda geri sayım başladı.

Büyük Birlik Partisi’nden Trabzon’un Şalpazarı Belediye başkanlığına aday olan Necati Selvitop’un, sanat, siyaset ve iş dünyasından seçkin davetlilerin katılacağı “Necati Selvitop Organizasyonunda Buluşuyor” etkinliği  ilçe merkezinde yapılacak.

ÇİFTE BAYRAMDA BULUŞUYORUZ

  1. Bu güzel günde bir arada olmak ve çifte bayramda buluşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı 30 Ağustos Çarşamba Şalpazarı merkezde saat 17.00’de gerçekleşecek organizasyonumuza bekliyorum diye konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.