Dolar 32,3591
Euro 34,6306
Altın 2.386,84
BİST 10.188,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















TİSKİ’den personel alımı için yanlış evrak uyarısı

TİSKİ’den personel alımı için yanlış evrak uyarısı
10 Ağustos 2023 17:40
146
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi (TRABSU) personel alım ilanı başvuru süreci devam ediyor.

Trabzon Haber Merkezi | Adayların başvurularını sağlıklı bir şekilde yapabilmeleri için, ilgili internet sitelerinde yer alan, personel alım ilanı, başvuru kılavuzu, aranan nitelikler ve istenilen belgeler bölümlerinin dikkatlice okunması önem arz ediyor.

Zira şu ana kadar yapılan başvurularda eksik ve hatalı belgelerin olduğu tespit edilmiştir.

Örneğin; şu ana kadar yapılan başvurularda adayların bazılarının, sisteme PDF formatında yüklenmesi istenen ‘TARİHÇELİ YERLEŞİM YERİ VE DİĞER ADRES BELGESİ’ yerine “Yerleşim yeri (ikametgâh) ve Diğer Adres Belgesi” yükledikleri tespit edilmiştir.

Başvuruda bulunan adayların başvuru kılavuzunda belirtildiği üzere istenen tüm bilgi ve belgeleri eksiksiz ve hatasız bir şekilde sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Aksi taktirde başvurusunu başarıyla tamamlamış olsa dahi adayların başvuruları yanlış bilgi ve belge yüklemekten dolayı geçersiz sayılacaktır.

Başvurusunu eksik ya da yanlış bilgilerle tamamladığını düşünen adaylar, başvuru sonrası kendilerine verilen referans numarasını girerek başvuru güncelleme sayfasından bilgi ve belgelerini 11 Ağustos Cuma günü 23.59’a kadar güncelleyebileceklerdir.

Başvuru sonrası mağduriyetlerin yaşanmaması adına adayların bu hususlara azami önem vermeleri gerektiği kamuoyuna duyurulur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.