Dolar 32,2617
Euro 34,7971
Altın 2.412,04
BİST 10.283,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 19°C




















BAŞKAN EKİM VAKIFBANK GENEL MÜDÜRÜNE GÖREVİNDE MUVAFFAKIYETLER DİLEDİ

BAŞKAN EKİM VAKIFBANK GENEL MÜDÜRÜNE GÖREVİNDE MUVAFFAKIYETLER DİLEDİ
5 Ağustos 2023 11:44
160
A+
A-

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında yeniden Genel Müdürlük görevine layık görülen Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’e görevinde muvaffakiyetler diledi.

Görevinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sözlerine şöyle devam etti; “Akçaabat aşığı, hemşehrimiz Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, yaptığı gayretli ve başarılı çalışmalarla hem ülkemize hem de ilçemize önemli katkılarda bulunmuş bir isimdir. Kendisi, Akçaabat’ımızda hayata geçirdiğimiz birçok projenin gönüllü destekçisi olmuş vefakar hemşehrimizdir. Böylesine önemli bir görevi Akçaabatlı hemşehrimizin üstlenmesi ve başarıyla devam ettirmesi hem Akçaabat’ımız için hem de bizler için gurur vericidir. Yakinen tanıdığım kıymetli hemşehrimiz Abdi Serdar Üstünsalih, ülkemiz için var gücüyle çalışan, üreten ve bir ferdi olduğu aziz milletimize ilk günkü heves ve azimle hizmet eden biridir. 2 Ağustos 2023’te yapılan Vakıfbank Olağan Genel Kurul Toplantısında Genel Müdürlük görevine yeniden seçilen hemşehrimiz Abdi Serdar Üstünsalih başta olmak üzere Olağan Genel Kurul sonrası oluşan yeni Yönetim Kurulunu tebrik ediyor; ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ayrıca ilçemize yaptığı katkılardan dolayın Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’e şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.