Dolar 32,3625
Euro 34,6893
Altın 2.395,81
BİST 10.163,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















BELEDİYEDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ

BELEDİYEDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
30 Temmuz 2023 11:41
229
A+
A-

Bodrum Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında üniversite tercihi yapacak adaylara yönelik “Ücretsiz Tercih Danışmanlığı” hizmeti sunuyor.

Bodrum Belediyesi, eğitim ve öğretim destekleri kapsamında üniversite tercih dönemine giren adaylara danışmanlık hizmeti veriyor. Gençlerin hayalleri ve mesleki hedeflerine yönelik destek sağlamak amacıyla alanında uzman kişilerce gençlere tercih sürecinde rehberlik hizmeti sağlanacak.

Üniversite tercih danışmanlığı hizmeti, 27 Temmuz-8 Ağustos 2023 tarihleri arasında Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi ile Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Belediye olarak gençlerimizin eğitim hayatlarına destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Üniversite tercihi, gençlerimizin geleceğini şekillendiren önemli adımlardan bir tanesi. Bu dönemde onların yanında olarak doğru ve bilinçli tercihler yapmalarına yardımcı olmak istiyoruz. Uzmanlarımızla birlikte öğrencilerimize en iyi şekilde danışmanlık yapacağımıza inanıyoruz. Eğitime ve öğrencilerimize verdiğimiz desteği artırarak sürdüreceğiz.” dedi.

 

Tüm üniversite adayları, ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanmak için belirtilen tarih ve saatlerde Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi ile Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’ne başvurabilirler.

 

Detaylı bülteni görmek için lütfen tıklayın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.