Dolar 32,3595
Euro 34,7818
Altın 2.398,99
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















BÜYÜKŞEHİR’DEN PERSONELE EĞİTİM VE DESTEK

BÜYÜKŞEHİR’DEN PERSONELE EĞİTİM VE DESTEK
20 Temmuz 2023 22:54
226
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. (TULAŞ) otobüs şoförleri için psikolojik destek ve eğitim semineri düzenledi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan şoförlere yönelik, iş hayatında karşılaştığı zorluklarla baş etmeleri ve ruh sağlıklarını korumaları için önemli bir adım atıldı. Otobüs şoförleri için psikolojik destek ve eğitim seminerleri düzenlendi. Toplamda 3 aşamadan oluşan eğitim seminerlerinin birinci aşaması tamamlandı. Eğitim seminerlerine ilave olarak TULAŞ personelleri 6 ay boyunca bireysel olarak psikolojik destek alabilecekler. Yapılan bu uygulama ile şoförlerin iş stresiyle daha sağlıklı bir şekilde başa çıkmaları ve toplum hizmetine daha güvenli bir şekilde devam etmeleri amaçlanıyor.

Otobüs şoförleri, şehir trafiğinde yoğun bir şekilde çalışırken, trafik sıkışıklığı, zaman baskısı ve yolcularla olan etkileşim gibi faktörlerle karşı karşıya kalabiliyorlar. Bu nedenle, belediye, çalışanlarının ruh sağlığını desteklemek ve mesleki performanslarını artırmak amacıyla bu tür seminerleri hayata geçirme kararı aldı.

KATKI SAĞLAYACAĞIZ

TULAŞ Genel Müdürü Samet Ali Yıldız konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Otobüs şoförlerimiz, şehrimizin günlük hayatının önemli bir parçasını oluşturuyor ve vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için yoğun bir çalışma temposunda görev yapıyorlar. Onların fiziksel ve ruhsal sağlığını önemsiyoruz ve bu nedenle psikolojik destek ve eğitim seminerleri düzenleme kararı aldık. Şoförlerimizin iş hayatındaki performanslarını artırmak ve daha sağlıklı bireyler olarak görevlerini sürdürmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.