Dolar 32,2424
Euro 35,0465
Altın 2.487,05
BİST 10.612,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















AKÇAAABAT’TA ‘DÜŞ MASALLARI’ SAHNELENDİ

AKÇAAABAT’TA ‘DÜŞ MASALLARI’ SAHNELENDİ
6 Temmuz 2023 12:43
177
A+
A-

Akçaabat Belediyesi organizesinde bu yıl 4.’sü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günleri’nin dördüncü akşamında Samsun Büyükşehir Belediye Tiyatrosu tarafından ‘Düş Masalları’ adlı çocuk oyunu sahnelendi.

Festival alanını hınca hınç dolduran minik tiyatro severler ‘Düş Masalları’ adlı çocuk oyununa büyük ilgi ve katılım gösterdi. Samsun Büyükşehir Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun, çocukların hayal dünyalarını geliştirmeyi ve masallarla tanışmayı amaçlıyor. Oyunun konusu, bir çocuğun rüyalarında geçen farklı masallardan oluşmaktadır. Bu masallar arasında ünlü masal karakterleri ve kahramanlar bulunmaktadır ve bu kahramanlar çocuğun rüyalarına girerek ona maceralar yaşatır ve farklı dünyaları keşfetmesini sağlar. Her sahnede kitap okumanın önemine vurgu yapılan oyunda, kitapların kişiyi geliştirdiği, ufkunu açtığı ve farklı dünyaların kapılarını araladığı mesajını verdi.

Düş Masalları’ adlı çocuk oyunu, çocukların eşsiz hayal dünyalarını canlandırarak onlarla etkileşimli bir performans sunmaktadır. Sahnedeki oyuncular, kostümleri ve müzikleriyle çocuklara gerçek bir masal atmosferi yaşattılar. Çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgiyle izlenen oyun, çocukların hayal güçlerini geliştirmelerine ve masallarla tanışmalarına katkı sağladı.

Oyun sonunda Samsun Büyükşehir Belediye Tiyatrosu Tiyatro Ekibine plaket takdim eden Akçaabat Belediyesi Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, tiyatro ekibine teşekkür ederek “Bu tür etkinlikler, çocukların sanata ve kültüre ilgi duymalarını teşvik ederken, aynı zamanda onların sosyal ve duygusal gelişimine de katkı sağlamaktadır. Akçaabat’ın böyle etkinliklerle çocuklara sanatsal deneyimler sunması, ilçenin kültürel ve eğitimsel değerini artırmaktadır. Sergiledikleri başarılı performans için, mesajların en kıymetlisini verdikleri ve kitap okumanın önemini anlattıkları için tiyatro ekibine teşekkür ederim. “ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.