Dolar 32,5237
Euro 34,8437
Altın 2.438,67
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 17°C




















Trabzonspor sponsorunu buldu! 3 yıllık imza

Trabzonspor sponsorunu buldu! 3 yıllık imza
24 Haziran 2023 00:29
343
A+
A-

Trabzonspor, yeni sezon öncesi sponsorluk çalışmalarına devam ediyor. Bordo-Mavililer, yeni anlaşmasını KAP’a bildirdi.

Trabzonspor Haberleri / Trabzonspor kulübü, forma sponsoru olarak Joma Türkiye ile 3 yıl süreyle anlaşma sağladı.

Buna göre, Joma Türkiye Trabzonspor’un 2025-26 sezonu sonuna kadar A takım formaları, kamp ve antrenman kıyafetlerini üretip, A takım ve altyapının tüm ürün ihtiyaçlarını bedelsiz olarak karşılayacak. Anlaşmaya göre, Joma Türkiye, bordo mavili kulübe her sezon için 15 milyon TL + KDV nakdi sponsorluk bedeli ödeyecek. Trabzonspor’un yeni tedarikçisinin ürün ve tasarımları, taraftarlar için de TS Club mağazalarında satışa sunulacak.

İşte Trabzonspor’dan KAP’a yapılan açıklama;

Trabzonspor sponsorunu buldu! 3 yıllık imza

Şirketimiz ile As Spor Malzemeleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. (Joma Türkiye) arasında forma sponsorluğu konusunda sözleşme imzalanmıştır.

Yapılan sözleşmeye göre, Joma Türkiye, 2023/2024 – 2024/2025 ve 2025/2026 sezonlarını kapsayan üç sezon boyunca futbol A takımımızın giyeceği forma, kamp ve antrenman kıyafetlerini üretecektir. Joma Türkiye sözleşme kapsamında, A takım ve altyapılarımızın tüm ürün ihtiyaçlarını bedelsiz olarak karşılayacak olup, üreteceği ürünler en yüksek sportif performans kriterlerine sahip olacaktır.

Joma Türkiye, Şirketimize ayrıca her sezon için 15 milyon TL + KDV nakdi sponsorluk bedeli ödeyecektir. Ödenecek sponsorluk bedeli her sezon için oluşan enflasyon etkisi göz önüne alınarak arttırılacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.